MARDİN`DE GENÇLER GELECEĞE HAZIRLANIYOR

Mardin Büyükşehir Belediyesi öğretmenlere yönelik olarak Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören ile ?Başarmak? konulu seminer düzenledi. Atatürk Kültür Merkezi?nde düzenlenen seminere öğretmenler yoğun ilgi gösterdi. Seminer boyunca eğitimde başarılı

Mardin 6.04.2018 12:30:09 0
MARDİN`DE GENÇLER GELECEĞE HAZIRLANIYOR

Mardin Büyükşehir Belediyesi öğretmenlere yönelik olarak Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören ile “Başarmak” konulu seminer düzenledi. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminere öğretmenler yoğun ilgi gösterdi. Seminer boyunca eğitimde başarılı olmanın yolları ve öğrencileri kazanmanın metotlarına değinildi.

 

İzgören, daha sonra ‘Geleceği Yönetmek’ konferansıyla Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya geldi. İzgören, Türkiye’nin çeşitli coğrafyalarında yaşanan başarı öyküleri ile gençleri büyük düşünmeye yönlendirerek hiçbir başarının imkânsız olmadığını belirtti.

 

Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman,  “Kişisel gelişim konferanslarıyla gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz” dedi.

 

Yaman, şunları söyledi: “Her alanda olduğu gibi gençlerimizin geleceğe emin adımlarla hazırlanması için Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi olarak bir haftalık ‘kişisel gelişim günleri’ düzenliyoruz. Kendi alanların da tanınan ve benimsenin uzman şahsiyetleri gençlerimizle bir araya getiriyoruz. Kişisel gelişim konferanslarıyla gençlerimizi, şimdiden geleceğe hazırlıyoruz. Bu sayede hiçbir şeyin imkansız olmadığını, gençler, istedikleri ve mücadele ettikleri takdirde imkansızlıkları başarabileceklerini öğretiyoruz”

 

Gençlerimizi alanlarında uzman şahsiyetlerle buluşturduklarını aktaran Yaman, “Kişisel gelişim günleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezine gelen gençlerimizi kendi alanında uzman Ahmet Şerif İzgören ile bir araya getirdik. Sınava hazırlanan ve okullarına devam eden gençlerimiz için bu buluşma güzel oldu. Yazarımızın ülkemizin çeşitli coğrafyalarına yaşanan başarı örneklerini vermesi ile gençlerimizi başarıya daha da motive etti” diye belirtti.

 

Programların devam edeceğini işaret eden Yaman, “Bu tür programlar gençlerimizin hem kendilerine güvenleri hem de geleceğe umutla bakmaları açısında iyi oluyor” diye konuştu.,

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 

 


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82