Mardin`de Gıda Analiz ve Ticaret Kapasitesinin Geliştirilmesi Projesi Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi.

Dicle Kalkınma Ajansı güdümlü proje desteği kapsamında geliştirilen Mardin Gıda Analiz ve Ticaret Kapasitesinin Geliştirilmesi Projesinin tanıtım toplantısı Dicle Kalkınma Ajansı konferans salonunda gerçekleştirildi.

Mardin 28.12.2018 09:09:09 0
Mardin`de  Gıda Analiz ve Ticaret Kapasitesinin Geliştirilmesi Projesi Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi.

 

Dicle Kalkınma Ajansı  güdümlü proje desteği kapsamında geliştirilen Mardin Gıda Analiz ve Ticaret Kapasitesinin Geliştirilmesi Projesinin tanıtım toplantısı Dicle Kalkınma Ajansı konferans salonunda gerçekleştirildi.

 

Dicle Kalkınma Ajansı Konferans salonunda gerçekleştirilen Mardin Gıda Analiz ve Ticaret Kapasitesinin Geliştirilmesi Projesinin tanıtım toplantısına Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mustafa Yaman,Dicle Kalkınma Ajansı Genel sekreteri Yılmz Altındağ,Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Tutaşı,Mardin-Şırnak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hamit Durgan,Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin ve yetkililer katıldı.

 

Mardin'de Kızıltepe Ticaret Borsası tarafından hazırlanan   ve üyelerine daha iyi hizmet verebilmek ve hizmet kalitesini artırılmaya yönelik, Dicle Kalkınma Ajansı Projesi kapsamında Bölgenin ihtiyaç duyduğu ,Laboratuvar, Elektronik Satış Salonu, Dış Ticaret İstihbarat Merkezi, Konferans ve Eğitim salonlarının olacağı modern bir yapı kurulacağı proje ile . Kurulacak yapı içerisinde yer alacak bileşenler bölgenin tarım ve gıda üretim kapasitesi ve verimliliğini arttırarak Bölgenin daha rekabetçi olarak piyasalarda yer almasını sağlamasına yönelik olacak.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04