MARDİN?DE ?İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL EĞİTİM YÖNETMELİĞİ ÇALIŞTAYI? DÜZENLENDİ

Artuklu Halk Eğitim Merkezi?nde yapılan Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim Yönetmeliği Çalıştayı?na Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, Şube Müdürü Abdurrahim KUSEN Özel Eğitim Okul/Kurum Müdürleri, Branşı Özel Eğitim Olan Müdür Yardımcıl

Mardin 7.03.2019 13:29:47 0
MARDİN?DE ?İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL EĞİTİM YÖNETMELİĞİ ÇALIŞTAYI? DÜZENLENDİ

Artuklu Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü  Özel Eğitim Yönetmeliği Çalıştayı’na Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, Şube Müdürü Abdurrahim KUSEN Özel Eğitim Okul/Kurum Müdürleri, Branşı Özel Eğitim Olan Müdür Yardımcıları, Özel Eğitim Öğretmenleri, Branş Öğretmenleri, Rehber Öğretmenler  ve STK temsilcileri  katıldı.

 

Çalıştayın amacı, Özel Eğitim Hizmetleri Yönetmeliğinin yürürlüğe girmesinin üzerinden bir dönem geçmesi sebebiyle; bu dönemde, yönetmeliğin sahada yansımasını görmek; yürütülen özel eğitim hizmetleri ile ilgili sorun tespiti ve mevcut durum analizi  yapılması hedefleniyor.

 

 

 

Mardin il milli eğitim müdürü Yakup  SARI, Çalıştaya ilişkin yaptığı açıkllamada “Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından özel eğitime yönelik yeni bir yönetmelik yayımlandı. Bütün illerde olduğu gibi bizim ilimizden de en son çıkan yönetmelik konusunda bir çalışma yapılması istendi. Söz konusu yönetmelik sahada uygulanmaya başlandı. Bizlerde  bire bir yürütücüler olarak, yönetmeliğe yönelik varsa aksaklıklar, eksikliler, öneriler, yönetmelikle olması gereken konuları ele alacağız. Güzel bir çalışma olacağını umut ediyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00