MARDİN`DE İLK OKUL MÜDÜRLERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI,Mardin İlindeki tüm ilkokul müdürleriyle Artuklu İlçesi Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda toplantı yaptı.

Mardin 21.05.2016 15:40:29 0
MARDİN`DE İLK OKUL MÜDÜRLERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI,Mardin  İlindeki  tüm ilkokul müdürleriyle Artuklu İlçesi Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda toplantı yaptı.

Göreve geldiği günden bu yana eğitim camiasının tüm bileşenleriyle ayrı ayrı toplantılar gerçekleştiren Mardin İl Milli Eğitim MüdürüYakup  SARI, Mardin  iliindeki tüm ilkokul müdürleri ile bir araya geldi. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü yanında Maarif Müfettişleri Başkanı Zeyni TEKEL , İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet YENİGÜN, Artuklu İlçesi  Milli Eğitim Müdürü Şeyhmus SANCAR  ile İlimizde bulunan tüm müstakil ilkokul öğretmenleri katıldı.

Tanışma ve İlköğretim problemlerinin konuşulduğu toplantı, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI’nın “hoş geldiniz” konuşması ile başladı.  Temel Eğitimden sorumlu Şube Müdürü Mehmet YENİGÜN’ün ilimiz ilkokulları ile ilgili genel brifinginden sonra Okul müdürleri  söz alarak okulları ile ilgili sorunları dile getirdiler. Tüm katılıcıları dinleyen SARI, sorunların çözümü konusunda kendi deneyimlerinden yararlanarak öneriler sundu.  İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Niyazi EKİN’in , İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili kısa bilgilendirme konuşmasından sonra Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI yaptığı konuşmasında “ yarınlarımız olacak çocuklarımızın eğitim maratonunun ilk adımı ve beklide en önemli adımı ilkokullardır. Çünkü insan karekterinin şekil aldığı, kimlik kazandığı dönem İlkokul dönemidir.  Sizde biliyorsunuz ki bizim asıl amacımız elinden ve dilinden gelmeyecek nesiller yetiştirmektir. Geleceğimizi yönetecek nesillerin yetişmesinde en büyük pay sizlerin olacaktır. Bu anlamda ben şu ana kadar yaptığınız tüm çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekür ediyorum ve bu özverili çalışmalarınızın devamını diliyorum.” Dedi.

Toplantı sonrası SARI, konferans salonunun çıkış kapısında tüm katılımcıların elini sıkarak, katılımlarından dolayı teşekkür edip uğurladı.

 

ARTUKLU  HABER AJANSI-MARDİN

 


29.8° / 19.1°
  • BIST 100

    10895,2%1,45
  • DOLAR

    32,20% 0,14
  • EURO

    34,98% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2502,96% 0,01
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,00