MARDİN`DE KIRSAL MAHALLELERDE YOL YAPIM ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Mardin Büyükşehir Belediyesi il genelinde kent merkezleri ve kırsal mahallerde gece gündüz demeden yol çalışmalarına devam ediyor.

Mardin 18.07.2017 13:51:13 0
MARDİN`DE KIRSAL MAHALLELERDE YOL YAPIM ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Mardin Büyükşehir Belediyesi il genelinde kent merkezleri ve kırsal mahallerde gece gündüz demeden yol çalışmalarına devam ediyor. Bütün ekipleriyle sahada olan Belediye, yapılan çalışmalar ile vatandaşların yüzünü güldürüyor. Şehir merkezindeki gibi konforlu yollara kavuşan kırsal mahallelerde yeni çalışmalar içinse kollar sıvandı.

 

Konu hakkında açıklama yapan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, kırsal mahallelerin her yönüyle gelişmesi önemsediklerinin altını çizdi. Yaman şunları kaydetti: “Mardin’in gelişimi ve değişimi ile örnek kentler arasında yerini alması için fedakarca çalışmaktayız. İlimizde sadece kent merkezlerini değil, kırsal mahallelerimizi de dikkate alan bir yapıdayız. Bu nedenle birçok farklı projeye can vermek için saat mefhumu gözetmeksizin uğraş vermekteyiz. Önem verdiğimiz konuların başında ise kırsal mahallelerimizin kaliteli ve modern yollara kavuşması yer alıyor. Tüm birimlerimiz bütün ilçelerimizin kırsal mahallelerinde hassasiyet ile çalışıyor”

 

Biten yolların kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlar tarafından takdir ile karşılandığını ileten Yaman, “Mahallelerimize gittiğimiz hemşehrilerimizin bir duası bizler için en büyük mükafat olmaktadır. Bu nedenle kırsal mahallelerimizin her yönüyle yaşanabilir olmasını istemekteyiz. İlerleyen zamanlarda mahallelerimizin eksikliklerini tamamen bitireceğiz. Vaat ettiğimiz rakamların üstünde çalışmalar ile memnuniyeti sağlayacağız”  dedi. 

 

 

artuklu ahber ajansı-mardin


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00