MARDİN`DE KADINLAR GELECEĞE SAĞLIK VE SEVGİ İÇİN YÜRÜDÜLER

Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Gençlik Merkezi Daire Başkanlığı tarafından ortaklaşa organize edilen ve bu yıl ikincisi düzenlenen ?Haydi Kadınlar, Tarih Kokan Mardin Sokaklarında, Sağlık ve Sevgiyle Yürüyelim?yürüyüşüne Mardinl

30.09.2018 14:09:01 0
MARDİN`DE KADINLAR GELECEĞE SAĞLIK VE SEVGİ İÇİN YÜRÜDÜLER

 Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi  Kadın ve Gençlik Merkezi Daire Başkanlığı tarafından ortaklaşa organize edilen ve bu yıl ikincisi düzenlenen “Haydi Kadınlar, Tarih Kokan Mardin Sokaklarında, Sağlık ve Sevgiyle Yürüyelim”yürüyüşüne Mardinli kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

 

Saat 14.00'te Mardin Cumhuriyet Meydanında toplanan Mardinli kadınlar,buradan yürüyüşe geçti. , birinci cadde ve tarihi kentin sokak aralarında devam eden yürüyüş Kasımiye Medresesinde son buldu.

 

 Yürüyüşe Mardin Valisi Mustafa Yaman´ın eşi Avukat Gülseren Yanman, Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Gençlik Merkezi Daire Başkanı Uz. Dr. Mehtap Bingül, kamu kurumlarında çalışan kadın memurlar ve yöneticilerin eşleri ile mahallelerden her yaşta kadın ve STK'ları  katıldı. Birinci cadde üzerinde yürüyen kadınları esnaflar ve vatandaşlar da alkışlarıyla destek verdi.  

 

Kasımiye Medresesinde son bulan yürüyüş sonrsı  Mardin Valisi  ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Mustafa Yaman kadınları karşıladı. Burada bir konuşma yapan Yaman, “İlimizde bu tür etkinlikler ile güzellikler katıyoruz” dedi. Kentte sağlanan huzur ile Mardin´de olumlu gelişmelerin yaşandığını ileten Yaman, “Bugün ilimizde kadınlarımız sağlık konusunda önemli bir vurgu yaptılar. Tarihi Mardin sokaklarında yaptıkları yürüyüş ile sağlık konusuna dikkat çeken kadınlarımız, Mardin´imizin tarih kokan sokaklarına renk kattılar. Bu tür etkinlikler yaşanan huzurun olumlu katkılarıdır” diye konuştu.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 

 


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07