MARDİN`DE MESKENLERE VERİLEN SUYA ZAM KARARI MECLİSTEN DÖNDÜ
MARSU tarafından meskenlere verilen suya zam yapılması yönünde yapılan teklif ise meclis tarafından kabul edilmeyerek red edildi.
MARSU tarafından meskenlere verilen suya zam yapılması yönünde yapılan teklif ise meclis tarafından kabul edilmeyerek red edildi.
Mardin Büyükşehir Belediyesi Mardin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Mayıs Ayı Genel Kurul Toplantısı yapıldı.
İstasyon Mahallesi Mardin Büyükşehir Belediyesi Kent A.Ş Toplantı Salonunda, Eşbaşkan Figen Altındağ’ın başkanlığında, MARSU Genel Müdürü Tahsin Pamuk’un da hazır bulunduğu toplantı meclis üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.
-17.05.2019 tarihli birleşimde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Başkanlık Makamından havaleli Abone İşleri Dairesi Başkanlığının 29.04.2019 tarih ve 599 sayılı “Tarifeler ve Abone Hizmetleri Yönetmeliğinin Su ve Kanal Harcamalarına Katılma Payı başlıklı “45/3. Maddesi” ile “Su ve Atıksu Ücret Tarifesi”, “Sayaç Montaj Bedeli ve Abone Su Açma-Kapama Bedeli” ile “Abone Teminatı ve Abone Sözleşme Bedeli” Cetvellerin Revize Edilmesi” konulu teklifi ve bu konuda düzenlenen “Plan ve Bütçe Komisyon Raporunun” görüşülmesine maddesi üzerine;
Mardin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünce su ve atık su ücretlerinin tarifeleri yeniden revize edilerek, ‘Ticarethane ve Sanayi, İnşaat-Şantiye Suları ile Organize Sanayi Bölgesi Atık Sularına zaman yapılması oy birliği karar verildi.
MARSU tarafından meskenlere verilen suya zam yapılması yönünde yapılan teklif ise meclis tarafından kabul edilmeyerek red edildi.
- 17.05.2019 tarihli birleşimde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Başkanlık Makamından havaleli Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığının 19.04.2019 tarih ve 584 sayılı “2018 Yılı Kesin Hesap Özeti ve Bilançosu” konulu teklifi ve bu konuda düzenlenen “Plan ve Bütçe Komisyon Raporunun” görüşüldü.
- 17.05.2019 tarihli birleşimde Meclis Üyelerinin detaylı incelemesine sunulan Başkanlık Makamından havaleli Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığının 19.04.2019 tarih ve 582 sayılı “2018 Yılı Faaliyet Raporu” konulu teklifinin görüşülmesinin ardından Genel Kurul Toplantısı sona erdi.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
-
1
ANKARA İTFAİYESİ TEŞKİLATINI GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR
-
2
GÖKHAN ÇELİK;''TURİZM'DEN ŞİKAYET ALAN İLLERİN BAŞINDA MARDİN GELİYOR''
-
3
Mardin'in Artuklu İlçesinde Büyük Asfalt Seferberliği
-
4
Çolakoğlu Metalurji Spor Kulübü’nden Madrid Büyükelçiliği’ne Anlamlı Ziyaret
-
5
Başkan Akgün Kanal 23'te 'Melisa İle Yaşama Dair' Programına Konuk Oldu
-
6
ASOF'tan Türkiye Genelinde Su Kaynakları Temizlik Hareketine Çağrı
-
7
Hilvanlı Öğrencilerin Sinema Heyecanı
-
8
DOĞAN BEKİN; “YİTZHAK KROİZER’İN FİLİSTİNLİLERE YÖNELİK NEFRET SÖYLEMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ”
-
9
KATİL İSRAİL VE İŞBİRLİKÇİSİ ABD SİYAH ÇELENK BIRAKILARAK PROTESTO EDİLDİ
-
10
Aliağa’da Ücretli Otopark Uygulaması Başlıyor
-
11
Başkan Şahin Mamak'ta Öğrencilerle Fidan Dikti
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74



