MARDİN`DE SİYASET DÜNYASINI BULUŞTURAN DÜĞÜN

AK Parti Mardin il Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Ahmet Özkan ile Melek Ergün`ün düğünü Mardin`de siyaseti buluşturdu

Mardin 15.12.2018 23:06:00 0
MARDİN`DE SİYASET DÜNYASINI BULUŞTURAN DÜĞÜN

AK Parti Mardin il Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Ahmet Özkan  ile Melek Ergün'ün   düğünü Mardin'de siyaseti buluşturdu.

 

Kızıltepe Mova Park Düğün salonunda Mardin Bürokrasisi ile siyaset  ve iş dünyasını buluşturan düğünde Ak Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özkan ile Melek Ergül muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi.

 

Kızıltepe Mova Park Düğün salonunda düzenlenen düğün törenine aile büyükleri ve yakın dostlarının yanı sıra Mardin siyaset dünyasının önemli isimleri de büyük ilgi gösterdi. Yeşilli Belediye başkanı Hayrettin Demir'in kıydığı  nikahın  şahitliklerini Mardin Valisi ve Büyükşehir  Belediye Başkan vekili Mustafa Yaman ,Ak Parti Mardin il başkanı Faruk Çelik,Eski Ak Parti il Başkanı Nihat Eri,Ak Parti Mardin Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Vejdi Kahraman,Mardin İl Emniyet Müdürü Hasan Oanar,Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk,Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mehmet Yüzer yaptı.

 

Nikah töreni Mardin Siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi.Mardin'in önemli Kanaat Önderleri ile vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği nikah renkli, görüntülere de sahne oldu.

 

 Nikahın ardından davetlilerin tebriklerini kabul eden çift, bu mutlu anlarında kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00