MARDİN`DE TERÖRE LANET OKUNDU

Mardin`de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında düzenlenen"Teröre Lanet/Kardeşliğe Davet" Yürüyüşü ve Mitingi`ne Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman,Eşi Gülseren Yaman İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, Cumhuriye

Mardin 15.09.2019 11:01:50 0
MARDİN`DE TERÖRE LANET OKUNDU

Mardin'de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında düzenlenen"Teröre Lanet/Kardeşliğe Davet" Yürüyüşü ve Mitingi'ne Mardin  Valisi  ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman,Eşi Gülseren Yaman  İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş ile ellerinde Türk bayraklarıyla çok sayıda Mardinli vatandaş katıldı..

 

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında Mardin  sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla "Teröre Lanet, Kardeşliğe Davet"  mitingi  düzenlendi  Türk bayrağını kapan vatandaşlar meydanlara akın etti..

 

Mitinge Mardin  Valisi  ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman,Eşi Gülseren Yaman  İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, Mardin İl Emniyet Müdürü Hasan Onar,Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş ,Artuklu Belediye  Başkanı Abdulkadir Tutaşı,Ak Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç,İl Prokolü ve çok sayıda Mardinli vatandaşlar katıldı.

 

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında  ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan vatandaşlar  “Şehit Özel Harekat Müdürü Tufan Kansuva, Şehit Jandarma Onbaşı Mehmet Acar, Şehit Güvenlik Korucusu Evren Başçı, burada” sloganları atarak teröre lanet yağdırdı. 

 

Miting boyunca Teröre lanet yağdıran vatandaşlar PKK ve Terör aleyhine sloganlar attı.Şehitler için okunan duaların ardından vatandaşlar olaysız olarak dağıldı.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00