MARDİN`DE TRAFİĞİ RAHATLATACAK PROJE START ALDI

Halka hizmet şiarıyla kurulan AK Parti gerçekleştirdiği sayısız icraatlara bir yenisini daha ekliyor. Trafik akışını rahatlatmak ve kaza oranlarını en aza indirmek amacıyla Mardin Büyük Şehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü ilk battı çıktı proje

Mardin 15.02.2017 11:50:00 0
MARDİN`DE TRAFİĞİ RAHATLATACAK  PROJE START  ALDI

Halka hizmet şiarıyla kurulan AK Parti gerçekleştirdiği sayısız icraatlara bir yenisini daha ekliyor. Trafik akışını rahatlatmak ve kaza oranlarını en aza indirmek amacıyla Mardin Büyük Şehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü ilk battı çıktı proje sondaj çalışmasını başlattı. 

 

Konuya ilişkin bazı açıklamalarda bulunan AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Batıda ki hizmet doğuda yapılmıyor algısını tamamen ortadan kaldıran AK Parti, Türkiye Cumhuriyeti tarihinden  AK Parti’nin kuruluşuna kadar yapılamayan hizmetleri 15 yılda kat kat fazlasını gerçekleştirdi. Derdi milleti olan AK Parti ırk, din, dil, köken ve bölge ayırımı gözetmeksizin ülkenin her kilometrekaresine hizmet etmek amacıyla varını yoğunu ortaya koyuyor. AK Parti Mardin Teşkilatı olarak ilimize ve bölgemize yapılan ve yapılacak her icraatın yanındayız ve takipçisi olacağımızı da belirtmekte yarar görüyorum”. 
 

İlimize 5 tane düşünülen ‘Battı Çıktı Projesi’ nin ilk ayağı bu günlerde yapılmaya başlandığını dile getiren İl Başkanı Dündar, “Kızıltepe(Polisevi) Kavşağı’nda başlatılan proje tamamlandıktan sonra trafik akışında gözle görülür bir rahatlama olacaktır. Trafik kazalarını da en aza indirecek olan proje inşallah en kısa zamanda tamamlanacaktır. Mardin Büyük Şehir Belediyesi’ne Kayyum olarak atanan Mardin Valisi Sayın Mustafa Yaman'ın yerel anlamda çalışmalarını hızlandırması ve ihtiyaçları en kısa zamanda gidermeye çalışması bizler açısından gurur vericidir. Sayın Mustafa Yaman Valimizin karla mücadele konusunda yapmış olduğu etkin çabaları zaten herkes tarafından takdirle karşılanmıştı". 
 

Dündar, "Mardin’in vefakâr ve fedakâr halkı her türlü hizmeti hak ediyor. Çünkü onlar her zaman devletin yanında olmuşlar ve devletin bekası için uğraş vermişler”.

 

 

 


26.3° / 15°
  • BIST 100

    9530,47%-0,18
  • DOLAR

    32,47% 0,08
  • EURO

    34,67% 0,42
  • GRAM ALTIN

    2473,99% -0,49
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 1,16