MARDİN`DE YILIN İLK ARPA HASADI BAŞLADI
Mardin?de 2017 yılı ilk arpa hasadı başladı. Bu sabah Kızıltepe Hububat ticaret Merkezine gelen 15 Kamyon arpa satışı gerçekleşti.
Mardin’de 2017 yılı ilk arpa hasadı başladı. Bu sabah Kızıltepe Hububat ticaret Merkezine gelen 15 Kamyon arpa satışı gerçekleşti.
İlk ürün arpa hasadı ile ilgili bir açıklama yapan Kızıltepe zahireciler derneği ve Hububat ticaret merkezi başkanı Mehmet Şerif Öter “Bu sabah 15 kamyon 2017 yılı yeni mahsul arpa satılmak üzere hububat merkezimize geldi. Zahireci Üyelerimizden Veysi Dalmış tarafından 1030 kuruştan satın alınan arpa Derik ilçemize bağlı Konuk (Remok) köyü çiftçilerimiz tarafından üretimi yapılmış. Önümüzdeki günlerde diğer bölgelerimizde de hasat’a başlanacak.
Bu sene hububat rekoltesinde artış beklendiğini ifade eden Zahireciler Derneği Başkanı Öter Nisan ayında yağış bereketli oldu. 2017 Yılı hasat sezonu Başta velinimetimiz Çiftçilerimiz olmak üzere,Tarım sanayimize,zahireci esnaflarımıza,nakliye sektörümüze, emekçi işçilerimize ve tarım sektöründe çalışan,istihdam edilen herkese, herkesime hayırlı ve bereketli olmasını dilerim. “Dedi.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
-
1
Mehmet Dicle: ''Niksar Merkezli Deprem Hepimizi Derinden Endişelendirdi''
-
2
Mardin'de Fakülte Uygulama Alanında Yerel Üzüm ve İncir Çeşitlerinin Dikimi Gerçekleştirildi
-
3
Fields madalyalı matematikçi Türkiye’de konferanslar verecek
-
4
Türk Dünyası’ndan Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret
-
5
Ortadoğu Gerilimi Otomobil Fiyatlarına Yansıyacak
-
6
İstanbul Ticaret Üniversitesi’ne YÖKAK’tan 5 Yıllık Tam Akreditasyon
-
7
ABB’DEN, İFTARA YETİŞEMEYEN VATANDAŞLARA MOTOKURYELERLE KUMANYA DAĞITIMI
-
8
Türk Oyuncu Boran Kuzum’un Yer Aldığı Netflix Dizisi Big Mistakes’ten İlk Fragman Yayınlandı
-
9
ALİ ÇELİK GURBET YILLARINI ŞARKISIYLA DİLE GETİRDİ
-
10
Özlem Koldaş’tan Soner Olgun Şarkısı
-
11
ZAFER PARTİSİ; “BAYRAM İKRAMİYESİ EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI TUTARINDA VERİLMELİ”
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65



