MARDİN`DE YAŞLILAR HAFTASI NEDENİYLE YAŞLILAR ZİYARET EDİLDİ

Mardin Büyükşehir Belediyesi ?mardinmasa? ekipleri Yaşlılar Haftası nedeniyle tüm ilçelerde mahallelere giderek yaşlı vatandaşları ziyaret etti. Ziyaretlerde ekipler Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman?ın hediyelerini

Mardin 25.03.2018 11:14:25 0
MARDİN`DE YAŞLILAR HAFTASI NEDENİYLE YAŞLILAR ZİYARET EDİLDİ

Mardin Büyükşehir Belediyesi “mardinmasa” ekipleri Yaşlılar Haftası nedeniyle tüm ilçelerde mahallelere giderek yaşlı vatandaşları ziyaret etti. Ziyaretlerde ekipler Mardin Valisi ve  Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Mustafa Yaman’ın hediyelerini takdim ettiler.

 

Konu hakkında bilgi veren Mardin Valisi ve  Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Mustafa Yaman’, “Mardin’de yaşlılarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmıyoruz” dedi. Yaman, “İlimizde dezavantajlı grupları her zaman önemseyen bir yapıdayız. Bu nedenle bünyemizde faaliyet veren “mardinmasa” ekiplerimiz sürekli vatandaşlarımızı ziyaret etmektedir. Ziyaretlerde onların hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalar da sağlanmaktadır. Yaşlılarımızı da her daim ziyaret ederek onların hayır dualarını almaktayız” şeklinde konuştu.

 

Yaman sözlerini şu cümleler ile son verdi: “Biz yönetim anlayışımızda yaşlılarımızı sadece bir gün değil hergün hatırlıyoruz. Onları düzenli olarak ziyaret ederek mutlu olmalarını sağlıyoruz. Yaşlılar Haftası’nda da yaşlı vatandaşlarımızı unutmayarak yanlarında olduk. İlimizde tüm kırsal mahallelerimizde yaşlı hemşehrimize konuk olduk. Hediyelerimizle onları gönüllerini de aldık. Bundan sonra da ziyaretlerimiz devam edecek”dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88