MARDİN`DE YAZ KUR`AN KURSLARI ARASI SATRANÇ VE VOLEYBOL TURNUVALARI SONA ERDİ

Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Mardin İl Müftülüğünün düzenlediği Yaz Kur?an Kursları Arası Satranç ve Voleybol Turnuvaları sona erdi.

13.08.2017 11:22:37 0
MARDİN`DE YAZ KUR`AN KURSLARI ARASI SATRANÇ VE VOLEYBOL  TURNUVALARI SONA ERDİ

Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Mardin İl Müftülüğünün düzenlediği Yaz Kur’an Kursları Arası Satranç  ve Voleybol Turnuvaları sona erdi.

Yaz Kur'an kurslarında okuyan öğrencilere yönelik sportif faaliyetler kapsamında düzenlenen satranç turnuvasında büyük heyecan yaşandı.

Mardin Gençlik Merkezi Spor Salonunda düzenlenen turnuvada erkeklerde birinci Muhammed BAŞTUĞ, ikinci Emin BAYKARA, üçüncü Muhammed ÇELİK oldu. Kızlarda ise birinci Tusem YILMAZ, ikinci Serra VARLIK, üçüncü Özge GÜNDER oldu.

 

Dereceye giren öğrenciler ödüllerini Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi ÇOMAKTEKİN, Mardin Müftüsü İsmail ÇİÇEK, Artuklu İlçe Müftüsü Mustafa Ali IŞIK Artuklu Gençlik Merkezi Müdürü Yusuf DAĞ ve Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Spor Şube Müdürü Necmeddin NAS’ ın ellerinden  aldılar.

 

Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Mardin İl Müftülüğünün düzenlediği Yaz Kur’an Kursları Arası Bayanlar Voleybol Turnuvası da sona erdi.

 

Yaz Kur'an kurslarında okuyan öğrencilere yönelik sportif faaliyetler kapsamında Mardin Artuklu Spor Salonunda düzenlenen bayanlararası Voleybol turnuvasında takımlar derece girebilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler.

 

Sona eren turnuva sonucunda birinci Aşşolar kur’an Kursu ikinci Kuba Cami üçüncü Kubbeli Cami oldu

 

Dereceye giren  bayan Voleybolcular  ödüllerini Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi ÇOMAKTEKİN, Mardin İl Müftüsü İsmail ÇİÇEK, Artuklu İlçe Müftüsü Mustafa Ali IŞIK’ ın elinden aldılar.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00