MARDİN`DE YENİ GENÇLİK LİDERLERİ SERTİFİKALARINI TÖRENLE ALDI

Mardin`de Gençlik Liderliği İlk Düzey Eğitimini tamamlayıp Gençlik Merkezlerinde staj yapan lider adaylarına sertifikaları törenle verildi.

Mardin 24.03.2018 18:00:15 0
MARDİN`DE YENİ GENÇLİK LİDERLERİ SERTİFİKALARINI TÖRENLE ALDI

Mardin'de Gençlik Liderliği İlk Düzey Eğitimini tamamlayıp Gençlik Merkezlerinde staj yapan lider adaylarına sertifikaları törenle verildi. 

 

Gençlik Lideri adayları  sertifikalarını törene katılan Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi ÇOMAKTEKİN, Gençlik Merkezleri Müdürlerleri  ve şube müdürlerinin   elinden aldılar.

 

Mardin Gençlik merkezlerinde görev alacak yeni gençlik liderlerinin sertifika dağıtım töreninden sonra açıklama yapan Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi ÇOMAKTEKİN  Artuklu haber'e yaptığı açıklamada;

 

 "Geleceğimiz olan gençlerimizin ülkesine, vatanına ve bayrağına sahip çıkan, örnek birer insan olmaları ve yarının Türkiyesi'ni aydınlık yarınlara taşımaları için başlattığımız çalışmada şuan Gençlik merkezlerimizde görev alacak yeni Gençlik Liderlerimizin sertifikalarını veriyoruz. Onlar bizim yarınlarımız olacak onlarla yarın gurur duyacağız. Biz geleceğimiz gençlerin en iyi şekilde yetişmesi için her zaman üzerimize düşeni yapacağız. Biz yarınlarımıza gençlerimize her zaman güveniyoruz."dedi.

 

Sertifika dağıtım töreni bitiminden sonra topluca resim çekilmesinin ardından tören sona erdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


 


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07