Mardin`de Zabıta Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığında, İlçe Zabıta Müdürlüklerinin katılımlarıyla koordinasyon toplantısı yapıldı.

Mardin 20.06.2019 17:14:15 0
Mardin`de Zabıta Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığında, İlçe Zabıta Müdürlüklerinin katılımlarıyla koordinasyon toplantısı yapıldı.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığında, İlçe Zabıta Müdürlüklerinin katılımlarıyla haziran ayı koordinasyon toplantısı, Ulaşım Daire Başkanlığı Toplantı Salonunda yapıldı.

 

Mardinli yurttaşlarımıza daha rahat, huzurlu ve sağlıklı bir ortam yaratmak için biraraya gelinen toplantıda, Büyükşehir ve ilçe belediyeleri karar organları tarafından alınmış kararları, emir ve yasakları ile sonuçları izlemekle sorumlu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, Artuklu, Nusaybin, Derik, Mazıdağ, Savur, Midyat, Dargeçit, Ömerli ve Yeşilli ilçe zabıta müdürlüklerinin katılımlarıyla koordinasyon toplantısı düzenlendi.

 

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Kinyaz Köle’nin başkanlık yaptığı toplantıda;

 

“Kentin düzenini, halkın huzurunu ve sağlığını korumak amacıyla kanun, tüzük ve yönetmenliklerin yerine getirilip getirilmediği konusunda zabıtanın, görevlerini yapması ve yetkilerini kullanması, Kaldırım işgali ve seyyar satıcılar. Gıda denetimi, fırın, lokanta, kasaplar ve tarihi geçmiş ürünlerin denetlenmesi. Çevre kirliliği, kasapların denetimi, dilenciler ile ilgili çalışmalar, esnaflarla iletişim gibi konuların yanı sıra,

 

Şehir içi toplu ulaşım ile ilgili şikâyetler ve sorunların ilçe belediyeleri ile birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarının yapılması. Toplu taşıma araçlarında klima denetimi ve çocuk işçiliğinin yönelik denetimler” gibi konular üzerinde duruldu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


40.1° / 25.9°
  • BIST 100

    10767,8%-0,03
  • DOLAR

    32,93% 0,11
  • EURO

    35,38% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2462,73% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3985,74% 0,00