MARDİN DİLLER VE DİNLER KOROSUNDAN MUHTEŞEM İFTAR YEMEĞİ

Mardin diller ve dinler korosu Türkiyeye ve Dunyaya barıs hoşgöru ve kardeşlik mesajları vermeye devam ediyor Mardin`e dair ne varsa bu koroda hayat buluyor.

Mardin 23.06.2015 22:50:25 0
MARDİN DİLLER VE DİNLER KOROSUNDAN MUHTEŞEM İFTAR YEMEĞİ

Mardin diller ve dinler korosu Türkiyeye ve Dunyaya barıs hoşgöru ve kardeşlik mesajları vermeye devam ediyor Mardin'e dair ne varsa bu koroda hayat buluyor.
Mardin Diller ve Dinler Korosu,Şef Seckin  Mataraci   ve koro  üyeleri tarafından Bu akşam Mardin'in tarihi mekanlarından biri olan  Bağdadi Restorant'ta verilen iftar yemeğine yoğun katılım oldu.
7000 yıllık Mardin kentinin gelenek ve göreneklerinin ve renklerinin buluştuğu muhteşem  İftar yemeğine Koro mensupları,Mardin BB Başkanı Ahmet Türk,Mardin BB Genel Sekreteri Ahmet Zirek,Süryani ve Ezidi vatandaşlarındavetli olarak katıldığı İftar yemeği,Mardin'in  Hoşgörü ve kültürel mozaiğinin yansıtıldığı  fantastik bir ortamda yaşandı.

50 'ye yakin Mardin Diller ve Dinler korosu gönüllüsü ezidi ,süryani  vatandaşların davetli olduğu dostluk ve Hoşgörü sofrasinda bulustu

Mardin Büyuk Şehir  Belediye Baskani Ahmet Türk ve Genel Sekreteri Ahmet Zirek'in katildiğı  iftar yemeğine Davetli olann Mardin valisi Ömer Faruk Koçak ise ,baska bir programi  davetli oldugundan dolayi iftar yemeğine katilamadi. Vali koçak, selamlarini ve iyi dileklerini bildirdi.
Mardin Diller ve Dinler  korosundan tayin sebebiyle  ayrılan Cihan Sezik, Cansu Balceli, Abdullah Enez 'e Mardin diller ve dinler korosu adına Mardin büyuk sehir Belediye Baskanı  Ahmet Türk plaket verdi.

İftar yemeğinin ardından Topluca resim çekildi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10178,46%-0,86
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,74% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2401,73% -0,30
  • Ç. ALTIN

    3880,31% -0,35