MARDİN`E KURUYEMİŞİ SEVDİREN MARKA:``DAVUT SELİM``

1914 Tarihinden beri Mardinlilerin vazgeçemediği Kuruyemiş Markası Olan``Davut Selim``Kuruyemişleri 102 yıldır kalitesinden ödün vermeden,Mardin`e ,Mardin Sevdalılarına Kuruyemiş`i sevdiren marka oldu.

Mardin 29.02.2016 10:27:53 0
MARDİN`E KURUYEMİŞİ SEVDİREN MARKA:``DAVUT SELİM``

1914 Tarihinden beri Mardinlilerin vazgeçemediği Kuruyemiş Markası Olan''Davut Selim''Kuruyemişleri 102 yıldır kalitesinden ödün vermeden,Mardin'e ,Mardin Sevdalılarına Kuruyemiş'i sevdiren marka oldu.

Bir asrı geçen bir süredir Kuruyemiş ve Mardin Yöresel tatlılarını özel bir itina ile Üreterek,Mardinliler başta olmak üzere Tüm Türkiye'ye sevdirmeyi başaran Davut Selim Kuruyemişleri 102 Yıldır kesintisiz olarak hizmet vermeye devam ediyor.

3.Nesil tarafından yönetilen Davut Selim Kuruyemişleri yıllardır hep kendini Geliştirerek Ürün yelpazesine kattığı yeni ürünlerle,Portföyünü geliştiren ama asla kalitesinden ödün vermeyen Davut Selim Kuruyemişleri Günden güne  aranılır bir marka olmanın ötesinde vazgeçilmez bir Marka haline geldi.

 

 

Mardinli Ünlü Sanatçı,Murat Kurşun'un Sosyal Medya Hesabı Twıtter'dan ,Milyonlarca Hayranına   :Dünyanın en lezzetli kuru yemiş dükkanı DAVUT SELİM :) Mardin Davut Selim''Diyerek Davut Selim Kuruyemişlerinin kendisi için olan önemini,Hayranlarına duyurması ,Davut Selim Kuruyemişlerinin vazgeçilmezliğinin çok çarpıcı bir örneği adeta... 

 

Davut Selim 10 yaşında Stefan adında ünlü bir Süryani ustanın yanında çırak olarak çalışmaya başlamış ve . 1914‘te Mardin’in lezzet sembolü haline gelen Davut Selim Helva ve Kuruyemişçilik‘in temellerini atmıştır. Daha sonra işyerini oğulları Mehmet ve Enver Ayla'ya devretmiştir. Oğullarıyla beraber ivme kazanan Davut Selim Helva ve Kuruyemişçilik‘i şu anda 3.kuşak torunlar tarafından işletilmektedir.

Tarım ve Köy işleri Bakanlığı’nın izinleri ve Türk Gıda Kodeksi’nin onaylarıyla, sürekli yeni tatların keşfedilmesi mantığıyla oldukça bol seçenekli kuruyemiş, şekerleme, tahin, pekmez, yöresel helvalar, tahin helvası ve Türk kahvesi çeşitleri ile benzersiz bir ürün yelpazesine sahip olan Davut Selim Helva ve Kuruyemişçilik; tescilli marka olup üretim yeri havaalanı yolu üzeri mevkiinde bulunan İstasyon semtinde, perakende satış ise Mardin merkezinde bulunan ; 

1.Şube adresi:2.cadde no:114 ,

2.Şube adresi:1.cadde Cumhuriyet Meydanı no:362 ,  

3.Şube adresi: Midyat Yolu 1.Km Ümitköy Sitesi A Blok Altı No:49 Tel: 0482 290 22 21 yenişehir/MARDİN ,adreslerinde yapılmaktadır.

Mardin'de 3 Şubelerinin bulunduğunu belirten Davut Ayla,Mardin'de bu 3 Şubenin dışında şubelerinin bulunmadığını ifade etti.

Saat başı üretilen ürünlerle herkesin damak zevkine hitap eden Davut Selim Helva ve Kuruyemişçilik‘in belirtilen adresler dışında herhangi bir şubesi bulunmamaktadır.(Cumhuriyet Meydanındaki şubemiz Akbank’ın karşısında hizmet vermektedir ve taklitlerimiz mevcuttur).

Davut Selim Kuruyemişleri yetkilsi Davut Ayla,Özellikle  bugüne kadar gelen Bayilik tekliflerini red ettiklerini  ,Kaliteden ödün vermemek adına bayilik vermediklerini açıkladı.

 

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90