MARDİN EMITT FUARINA ÇIKARTMA YAPMAYA HAZIRLANIYOR

Mardin 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına çıkartma yapmaya hazırlanıyor.26-29 Ocak`ta İstanbul Tüm Fuarcılık Yapım Anonim Şirketi (TÜYAP) Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi`nde düzenlenecek fuara, Mardin adeta çıkartma yapacak.

23.01.2017 15:12:46 0
MARDİN EMITT FUARINA ÇIKARTMA YAPMAYA HAZIRLANIYOR

Mardin 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına çıkartma yapmaya hazırlanıyor.26-29 Ocak'ta İstanbul Tüm Fuarcılık Yapım Anonim Şirketi (TÜYAP) Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuara, Mardin adeta çıkartma yapacak.

 

Bu yıl 21.Düzenlenecek Emıtt Fuarında Mardin'i tanıtmak üzere Mardin Müzesi  tarafından  Reyhani Müzik Grubu vasıtasıyla  Mardin yöresel müziğinin tanıtımıı gerçekleştirilecek. Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde ,Salon 12 sahnesinde 26,27,28,29  Ocak tarihlerinde ziayaretçilere konser verecek .Aynı salonda Mardin Musiki Derneği Başkanı Hasan Çuha da gelen ziyaretçilere konser verecek.

 

Fuarın, bu yıl 21'incisinin düzenlendiğini ve uluslararası turizm alanında etkin olduğunu vurgulayan MARTOD Başkanı Özgür Azad Gürgör , "Dünyanın ilk beş büyük turizm fuarı arasında yerini korumayı başaran EMİTT Turizm Fuarı, ülkemiz turizminin çeşitlendirilmesi, sahip olduğumuz turizm değerlerinin tanıtılması, iç pazarın harekete geçirilmesi, Mardin'in  tanıtılarak potansiyel pazar ülkelerinden pay alınması ve ülkemizin uluslararası turizm trafiğinin yönlendirildiği bir merkez haline getirilmesi açısından önemli bir fırsattır." ifadelerini kullandı.

Başkan Gürgör, Türkiye'nin dünyada en çok turist ağırlayan 6'ncı ülke konumuna ulaştığına dikkati çekerek, Türkiye'nin tanıtımında önemli bir rol oynayan fuarın, aldığı ziyaretçi sayısı ile dünyanın ilk üç fuarı arasına girmeyi hedeflediğini aktardı.

Mardin'in , fuarda etkin bir şekilde tanıtılacağına işaret eden Başkan Gürgör , şunları kaydetti: 

"Valiliğimiz, Büyükşehir Belediye Başkanlığı  ve Dicle Kalkınma Ajansı'nın katkılarıyla katılacağımız fuarı, ilimizin sahip olduğu turizm potansiyelinin, kültürel değerlerinin ve  ürünlerinin tanıtımı açısından son derece önem arz etmektedir. Sayın Valimizin başlattığı tanıtım atağını EMITT Turizm Fuarı'nda da sürdüreceğiz. Yapılan tanıtım faaliyetleri ve çalışmaları neticesinde gerek yerli ve yabancı turist sayısında ve gerekse yapılan yatırımlarlaMardin  ilinin önemli ölçüde seviye kat etmiş bulunmaktadır."açıklamasında bulundu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00