MARDİN EMNİYETİNDEN BÜYÜK OPERASYON

Mardin il Emniyet Müdürlüğünce , Suriye?den gelen şahıslara usulsüz yollarla sahtecilik yaparak kamu kurumlarındaki irtibatlarına rüşvet ve irtikap yoluyla TC Kimliği veren çeteye büyük Operasyon düzenlendi.

Mardin 10.06.2015 21:49:29 0
MARDİN EMNİYETİNDEN BÜYÜK OPERASYON

Mardin il Emniyet Müdürlüğünce , Suriye’den gelen şahıslara usulsüz yollarla sahtecilik yaparak kamu kurumlarındaki irtibatlarına rüşvet ve irtikap yoluyla TC Kimliği veren çeteye büyük Operasyon düzenlendi.

Mardin il Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Operasyonda .Çeteye büyük Darbe indirildi.Mardin il Emniyet Müdürlüğü  elemanlarınca düzenlenen Operasyonda"Sahtecilik, rüşvet ve benzeri çok sayıda suç" işlemekten dolayı gözaltına alınan çete elemanlarının Kamu kurumlarındaki irtibatlarıyla rüşvet vererek sahte belgelerle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının üzerine kimlik çıkarttığı,Güneydoğu anadaolu Bölgesindeki diğer illerde de uzantısının olduğu kaydedildi.

Göz altına alınan  sahte kimlik çetesinin lideri konumunda olduğu iddia edilen A.B. ve M.Ç. liderliğindek,iş takipçileri ve çeteye bağlı yeminli tercüme büroları tarafından sahte ve yanlış tercümelerle yüzlerce Suriye uyruklu şahsın TC vatandaşı yapılarak ve ülke içine sokularak başta Doğu ve Güneydoğu illeri olmak üzere kimlik çıkarttığı, Kamu görevlileri olan F.A., M.Ç.’in 100’lerce kişiye sahte TC Vatandaşlığı Kimlik Kartı çıkartarak  devleti zarara uğrattığı iddia edildi.

Mardin Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından gerçekleştirilen Operasyonda gözaltına alınan 60 kişi hakkında Resmi belgede sahtecilik, göçmen kaçakçılığı ve rüşvet alıp verme konularında yasal işlem yapılması bekleniyor.

 

 


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30