MARDİN GENÇ MÜSİAD HADİ ÇOMAKTEKİNİ AĞIRLADI

Mardin Genç MÜSİAD, ?Tecrübe Paylaşımı? toplantısında Mardin Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hadi ÇOMAKTEKİN?i ağırladı.

Mardin 20.11.2015 17:47:02 0
MARDİN GENÇ MÜSİAD HADİ ÇOMAKTEKİNİ AĞIRLADI

Mardin Genç MÜSİAD, “Tecrübe Paylaşımı” toplantısında Mardin Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hadi ÇOMAKTEKİN’i ağırladı.

Mardin Genç MÜSİAD Başkanı Lokman GÜNLÜOĞLU; Genç MÜSİAD’ın düzenlediği Tecrübe Paylaşımı toplantısına katılımından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor Mardin İl Müdürü Hadi ÇOMAKTEKİN’e teşekkür ederek başladığı konuşmasında; “Bedensel ve ruhsal açıdan genç kalmak için spor yapmak şarttır. Spor yapan gençlerin, spor yapmayan gençlere nazaran hayatları daha düzenli, zihin yapıları daha kuvvetlidir.  Bu nedenle Mardin Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile birçok ortak çalışmaya imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Mardin MÜSİAD Başkanı Mehmet Nureddin Kasap Konuşmasında; Sayın Hadi ÇOMAKTEKİN’e katılımlarından dolayı teşekkür etti. Faaliyete geçecek olan yeni tesislerle birlikte Mardin’de spor alt yapısının güçleneceğini, bu sayede düzenli spor yapma imkânına erişecek olan insanların hayatlarına daha motivasyonlu olarak devam edebileceklerini belirtti. İleriki dönemlerde işe alımlarda düzenli spor yapanların avantajlı sayılabileceğini söyleyerek sporun insan hayatındaki önemine vurgu yaptı.

Mardin Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hadi ÇOMAKTEKİN gençlerin yoğun ilgisinin göze çarptığı ve samimi bir sohbet havasında geçen konuşmasında; Tecrübe Paylaşımı toplantısına kendisini davet ettiklerinden dolayı Başkan GÜNLÜOĞLU’na teşekkür etti.  Gençlerin ticaret ve ekonomi hayatında önemli bir yer edindiğini, ancak gençlerin manevi hayatlarının da önemli olduğunu, hem maddi hem manevi hayata önem vermesi nedeniyle Genç MÜSİAD’ın ayrı ve önemli bir yeri olduğunu vurguladı. Ancak gençlerin spor yaparak bedensel ve ruhsal açıdan her zaman zinde olabileceklerini, hayatlarının en verimli dönemi olan gençlik dönemini sağlıklı birey olarak sürdürmelerinin en önemli unsurunun spor yapmak olduğunu belirttiği konuşmasında;” Mardin’de eski dönemlerde spor yapma imkânı hemen hemen yoktu, spor yapmak isteyenler çok zor şartlar altında ve imkânsızlıklar içerisinde spor yapabiliyordu, ancak şuan özellikle son 13 yıldır Cumhuriyet tarihinde hiç olmadığı kadar spor alt yapı tesislerinin kuruldu, Mardin’de şu son dönemde bile kısa zamanda teslim alacağımız Gençlik Hizmetlerinin de içinde bulunduğu spor salonu, yüzme havuzu ve birçok tesisle birlikte toplamda 23 tesis yapıldı, son 13 yıldır Mardin’de sadece gençlik ve spor hayatına yapılan yatırım miktarı 94,7 Milyon TL yi aşmış durumda, bu Mardinimiz için bir övünç kaynağı olmanın yanı sıra Devletimizin Mardin’e verdiği önemin en önemli göstergelerinden biridir, bu kapsamlı ve 24 saat halka açık olan tesislerde spor yapacak olan insanımız aynı zamanda ruhsal açıdan da sağlıklı bireyler olacaktır dedi. Konuşmasında ayrıca Mardin Genç MÜSİAD’la birlikte özellikle gençlerin spor hayatına katılımları için çalışmalar düzenlenebileceğini, bu kapsamda Mardin Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünün imkanlarının bütün gençlerin hizmetinde olduğunu söyledi.

Toplantının sonunda Başkan GÜNLÜOĞLU günün hatırası olarak Mardin Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hadi ÇOMAKTEKİN’e plaket takdim etti.

Hadi ÇOMAKTEKİN, Plaket takdiminin ve Dernek merkezinin gezilmesinin ardından Dernekte bulunan masa tenisinde hünerlerini sergileyerek, Mardin’i turnuvalarda temsil etmiş olan ve aynı zamanda Mardin Genç MÜSİAD yönetim kurulu üyesi Musab Yiğit’le birlikte gösteri maçı düzenledi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78