Mardin Gençlik Koordinatörleri Bir Araya Geldi

Mardin İl Müftülüğü, İl Müftü V. Şadiye Yılmaz başkanlığında, İl ve İlçe Gençlik Koordinatörleriyle ?Gençliğe Değer Proje? gündemli kapsamlı toplantı gerçekleşti.

Mardin 12.10.2018 18:39:09 0
 Mardin Gençlik Koordinatörleri Bir Araya Geldi

Mardin İl Müftülüğü, İl Müftü V. Şadiye Yılmaz başkanlığında, İl ve İlçe Gençlik Koordinatörleriyle “Gençliğe Değer Proje” gündemli kapsamlı toplantı gerçekleşti.

 

Toplantıda 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılında yapılacak olan faaliyetler konuşuldu. Gençler  ve farklı gruplarla ilgilenecek 22 Gençlik Koordinatörle bir araya gelen İl Müftü V. Şadiye Yılmaz ‘’ Gençleri zararlı yapıların tuzağından korumak ve onlara dini, ahlaki ve kültürel değerleri benimsetmek için Diyanet İşleri Başkanlığı desteğiyle hazırladığı projeleri hayata geçirmeye başladık. Diyanet İşleri Başkanlığı desteğiyle geliştirilen projeler kapsamında ilk etapta Mardin’deki gençlerle ilgilenmeleri amacıyla İl ve İlçelerde 22 koordinatör görevlendirildiğini belirtti.’’  Yılmaz ‘ Amacımız Gençlerin, bilgi, ahlak, erdem, estetik, adalet, merhamet, insani erdemlerle donatılmış, her yönden iyi yetişmiş, ruhen ve bedenen dinamik bir gençliğin yetişmesine katkı sağlamak olduğunu belirtti.

 

İl Gençlik Koordinatörü Ayşe Çiçek Başkanlığında bir araya gelen Bayan Koordinatörlerle  gerçekleştirdikleri toplantıda Çiçek ‘’ Gençleri önemsiyoruz. Çünkü Gençler bizim geleceğimiz ve değerlerimizi geleceğe taşıyacak insanlardır. Onlarla bir araya gelmek, camilerimizi ve eğitim yuvalarımızı gençlerle şenlendirmek ve onların dertlerine deva olabilecek hizmetler yapmayı hedefliyoruz’’ dedi. İl Gençlik Koordinatörü Ayşe Çiçek Tanıştıkları gençlerle iletişimi devam ettirerek gençler için rol-model olmaya dayalı bir gönül köprüsü inşa edeceklerini belirtti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78