MARDİN GENÇLİK MERKEZİ 56 NUSAYBİNLİ GENCİ ``MERKEZİM HER YERDE`` PROJESİ KAPSAMINDA MARDİN`DE AĞIRLADI

Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Mardin Gençlik Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ve gençlik merkezlerine ulaşma imkanı bulamayan tüm gençlerin çalışmalara dahil edilmesi adına yapılmış olan ?Merkezim Her Ye

Mardin 18.08.2017 10:56:27 0
MARDİN GENÇLİK MERKEZİ 56 NUSAYBİNLİ GENCİ ``MERKEZİM HER YERDE`` PROJESİ KAPSAMINDA MARDİN`DE AĞIRLADI

 Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Mardin  Gençlik Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ve  gençlik merkezlerine ulaşma imkanı bulamayan tüm gençlerin çalışmalara dahil edilmesi adına yapılmış olan ‘Merkezim Her Yerde’ projesi kapsamında Mardin'in Nusaybin ilçesinde oturan 56 genci Mardin Gençlik Merkezinde misafir etti.

 

‘Merkezim Her Yerde’ projesi kapsamında  Nusaybin ilçesinden  alınarak Gençlik Merkezine getirilen Nusaybinli  gençlere Gençlik Liderleri nezaretinde atölye, kulüp, proje, gençlik kampları hakkında  bilgiler verilerek tanıtım yapıldı. Daha sonra gönüllüler ile buluşan gençler için şehir merkezini kapsayan kültürel ve sosyal gezi düzenlendi.

 

Tarihi Kent'te yapılan Gezinin ardından Gençlik Merkezine tekrar gelen Nusaybinli gençlerle Gençlik ve Spor  Mardin  İl Müdürü Hadi ÇOMAKTEKİN ve Mardin Gençlik Merkezi Müdürü Yusuf DAĞ  sohbet ederek bir süre görüştüler.

 

Müzik Kulübünde de gitar ve dinletisi ile eğlenceli zaman geçiren gençler  son olarak gruplara ayrılarak basketbol, voleybol,futbol gibi sportif etkinliklere katıldı. 

 

'’Merkezim Her Yerde’’ projesi kapsamında, gençlik merkezine uzak olan köy veya mahallelerdeki gençlerin ve öğrencilerin gençlik merkezlerini tanıması, gençlik merkezi etkinliklerinden yararlanması ve unutulmaz bir gün yaşamaları amaçlanıyor.

 

Programdan oldukça memnun kalan Nusaybinli gençler kendilerine bu imkanı sunan başta Gençlik ve Spor Bakanlığı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini dile getirdiler.

 

Proje ile ilgili olarak Artuklu Haber'e bilgi veren  Gençlik ve Spor  Mardin  İl Müdürü Hadi ÇOMAKTEKİN   , “Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen proje ilimizde Çok verimli bir şekilde devam ediyor. Merkezimize uzak bölgelerde yaşayan gençlerimizle bir araya gelerek gün boyu birlikte vakit geçiriyor ve faaliyetlerimizi yerinde görmelerini sağlıyoruz. Ayrıca tanıtımlarımızın dışında gençlerimizle birlikte sportif, sanatsal ve kültürel faaliyetlerde gerçekleştirerek gençlerimize aslında çok yakın olduğumuzu birlikte büyük bir aile olduğumuzun mesajını veriyoruz. Proje faaliyetlerimiz önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz farklı etkinliklerimiz ile devam edecek” şeklinde konuştu.

 

 

 ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


31.6° / 19.8°
  • BIST 100

    10920,06%0,19
  • DOLAR

    32,20% 0,07
  • EURO

    35,03% 0,54
  • GRAM ALTIN

    2452,72% -0,35
  • Ç. ALTIN

    3936,13% -1,58