MARDİN GENÇLİK MERKEZİ ÜYESİ GENÇLER VE GÖNÜLLÜ GENÇLERDEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ

Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi üyeleri Tarihi Kent Mardin`de ?Biz doğayı korudukça doğa da bizi korur? sloganıyla çevre temizliği yaptı.

Mardin 28.09.2019 11:53:48 0
MARDİN GENÇLİK MERKEZİ ÜYESİ GENÇLER VE GÖNÜLLÜ GENÇLERDEN   ÇEVRE TEMİZLİĞİ


Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi üyeleri Tarihi Kent Mardin'de “Biz doğayı korudukça doğa da bizi korur” sloganıyla çevre temizliği yaptı.

 

Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi üyeleri ve  HacıSuphiyeBölünmez İmamHatipOrtaokulu,  Mardin İlimYaymaCemiyeti Yurdu’ndaki öğrenciler ve gönüllü gençler tarafından,Mardin'in Tarihi  Kasımıye Medresesi. ve  kentin sokaklarında çevre temziliği yaptı.Çevre temizliği yapan gönüllü öğrenciler ve gençler mahalledeki vatandaşların da ilgisini çekti.

 

 

Mardin Gençlik Merkezi Müdürü Yusuf Dağ  , gençlerle birlikte farkındalık oluşturmak için etkinlik düzenlemeye devam ettiklerini söyledi.

Etkinlikten sonra mahalle sakinleriyle de bir araya gelerek onlarla sohbet ettiklerini ifade eden Mardin Gençlik Merkezi Müdürü Yusuf Dağ Artuklu Haber'e , şöyle konuştu:

 

"Mardin'in Tarihi mekanlarından Kasımiye Medresesi  ve  etrafında bulunan Mahalle ve sokaklarda doğaya ve çevreye zarar veren çöpler toplanarak doğanın bizlere verdiği bu güzelliklerin gelecek nesiller için de devam etmesi için gayret ediyoruz. Keşke kimse çevreyi kirletmese keşke ama illa ki etrafta çöpler bırakılıyor. Biz de hem arkadaşlarımızın bir şey yapması hem de insanların bu yapılanı görmesi için çevre temizliği yaparak farkındalık oluşturmak istedik. Gençlerimiz tamamen gönüllü olarak bu etkinliklere katılıyor."Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00