MARDİN GESK TAKIMI SPONSOR DESTEĞİ BEKLİYOR

Mardin Görme Engelli Sporcular Kulübü (GESK)`İin Sportif Direktörü Mazlum Yiğit, 14 nisanda başlayacak olan Görme engelliler 2. Lig maçlarına az zaman kala hala bir çok eksikleri olduğunu belirterek,maddi destek bulamamaları halinde ligden çekilebilecek

Mardin 26.02.2017 10:19:21 0
MARDİN GESK TAKIMI SPONSOR DESTEĞİ BEKLİYOR

 Mardin Görme Engelli Sporcular Kulübü (GESK)'İin Sportif Direktörü Mazlum Yiğit, 14 nisanda başlayacak olan Görme engelliler   2. Lig maçlarına az zaman kala hala bir çok eksikleri olduğunu belirterek,maddi destek bulamamaları halinde ligden çekilebileceklerini ima etti.

 

Kulüp  sportif Direktörü Milli Sporcu Mazlum Yiğit Artuklu Haber Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Ortaç'a   yaptığı açıklamada,

14 nisanda başlayacak olan Görme engelliler   2. Lig maçlarına az zaman kala hala bir çok eksikleri bulunduğunu  belirterek,maddi destek bulamamaları halinde ligden çekilebileceklerini ima etti.

 

Mazlum Yiğit  takımın  zor günler geçirdiğini   sponsorları da  maddi sıkıntı içinde olduğu için kendilerine yardım edemediğini belirtti. 

 

Takımdaki birlik ve beraberliğin  devam etmesine karşın, yaşanan ekonomik sorunların sahadaki mücadelelerini olumsuz etkilediğini vurgulayan Mazlum Yiğit   maddi destek bulunması durumunda  ligde de iyi yerlere geleceklerine inandığını dile getirdi.

 

- "Mardin Valisinden ve hayırsever işadamlarından destek bekliyoruz"

Yiğit yaptığı açıklamada  maddi imkansızlıklar nedeniyle deplasmandaki maçlara, karşılaşmanın oynadığı gün gidebildiklerini, neredeyse hiç dinlenemeden sahaya çıktıklarını anlattı.Mazlum Yiğit  hedeflerinin Görme Engelliler 2. Liginde  başarı yakalamak  olduğunu belirterek, Mardin  Valiliği ve hayırsever işadamlarından destek beklediklerini açıkladı.

 

Mardin GESK  Sportif Direktörü Mazlum Yiğit  Milli Takım Kampından döndüğü Ankara'da Görüştüğü Artuklu Haber Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Ortaç'a önemli açıklamalarda bulundu.

 

Avrupada büyük başarılara imza atan Mardinli milli sporcu. Mazlum Yiğit,Milli takım kampına davet edilmiş ve Aksaray ilinde katıldığı Milli Takım kampının Çok verimli geçtiğini belirten Milli Sporcu yiğit sözlerine şöyle devam etti. Mardinde görme engelliler spor kulübü kurduğunu takımı 1. Yılda namağlup 2. Lige çıkardığını belirten Mazlum Yiğit , 2. Lig takımımız  GESK'e    tek desteği, Artukbey coffe'nin verdiğini ,Mardinde sadece Artukbey'in sahibi Tacettin Yertüm'ün engelliler için Forma ve Eşofman takımları yaptırması ve gereken bütün destekleri vereceğini dile getirmesi. Görme engelli sporcularımızı çok sevindirip Mardindeki engellilerin sahipsiz olmadığını bize kanıtladı.

Artuklu Haber aracılığı ile  bir kez daha kendisine  teşekür etmek istediğini dile getirdi. Görme engelliler 2. Lig maçları 14 nisanda başlayacağını belirten  Mardin GESK'in sportif direktörü Mazlum Yiğit,    14 nisanda başlayacak olan Görme engelliler   2. Lig maçlarına az zaman kala hala bir çok eksikleri olduğunu belirterek,maddi destek bulamamaları halinde ligden çekilebileceklerini ima etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER


42° / 27.9°
  • BIST 100

    10771,36%0,29
  • DOLAR

    32,82% 0,04
  • EURO

    35,04% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2449,21% -1,62
  • Ç. ALTIN

    4004,66% 0,79