MARDİN GİRİŞLERİ GÜZELLEŞMEYE DEVAM EDİYOR

Mardin Büyükşehir Belediyesi şehrin güzelleşmesi için projelerine hayat veriyor. Alt yapı, üst yapı, sosyal sorumluluk projeleri, sanat ve spor projeleriyle yediden yetmişe Mardin halkını mutlu eden Büyükşehir Belediye, şehrin estetiğine katkı verecek çal

Mardin 3.04.2018 13:15:06 0
MARDİN GİRİŞLERİ GÜZELLEŞMEYE DEVAM EDİYOR

Mardin Büyükşehir Belediyesi şehrin güzelleşmesi için projelerine hayat veriyor. Alt yapı, üst yapı, sosyal sorumluluk projeleri, sanat ve spor projeleriyle yediden yetmişe Mardin halkını mutlu eden Büyükşehir Belediye, şehrin estetiğine katkı verecek çalışmaları da yapıyor.  Kızıltepe ilçesinde yer alan orta refüj ve köprülü kavşağın yenilenmesi için çaba veren Büyükşehir Belediye, kavşağa güzellik katarak beğeni kazandı.

 

MARDİN DEĞİŞMEYE DEVAM EDİYOR

 

Şehrin girişlerinde yapılan değişiklikler hakkında bilgi veren Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “İlimize gelenler şehrimizin güzelliğini girişlerinden itibaren hmeye başladılar” dedi.  Yaman şöyle devam etti: “Kadim şehrimiz Mardin güzellikleriyle günden güne ilgi kazanan bir şehirdir. Her yıl yüzbinlerce turistin akın ettiği şehrimiz gelecekte daha güzel konumlara gelecektir. Yerli ve yabancı ziyaretçilerin hayran kaldığı Mardin’de şehir girişlerinin de görsel anlamda güzel olması için çaba veriyoruz. Bu nedenle 147 bin ağaç dikiminin yanı sıra, orta refüjlerin çiçeklendirilmesi, ışıklandırma çalışmaları ve peyzaj çalışmaları yapıyoruz. Kızıltepe ilçemizde  yer alan Şanlıurfa ve Nusaybin ve Artuklu’ya bağlantı veren kavşağımızda da değişimi gerçekleştirdik” ifadesini kullandı.

 

''GÖRSEL GÜZELLİK KATIYORUZ''

 

Kavşağın yeni haliyle takdir kazandığını ileten Yaman, “Kavşağımıza yaptığımız çalışmanın akabinde kötü, görüntüler tamamen sona erdi. Artık ilimize gelen herkes değişim ve görsel öğelerle Mardin’e daha fazla hayranlık duyacaktır. Şehrimizde gelişim ve değişimle vatandaşlarımızın mutlu olmalarını sağlamaya devam edeceğiz” dedi. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19