MARDİN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜNDEN ``KESKİNOĞLU TAVUKÇULUK``AÇIKLAMASI

Mardin Halk sağlığı Müdürlüğüne bağlı Bulaşıcı Hastalıklar Şube Müdürluğünden yapılan yazılı basın açıklaması ile :``KESKİNOĞLU Tavukçuluk markasına yönelik olarak Kurumumuz tarafından halk sağlığını tehdit eden bir durumun tespit edildiğine dair ortaya

Mardin 20.07.2017 14:23:20 0
MARDİN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜNDEN ``KESKİNOĞLU TAVUKÇULUK``AÇIKLAMASI

Mardin Halk sağlığı  Müdürlüğüne bağlı Bulaşıcı Hastalıklar Şube Müdürluğünden yapılan yazılı basın açıklaması ile :''KESKİNOĞLU Tavukçuluk markasına yönelik olarak  Kurumumuz tarafından halk sağlığını tehdit eden bir durumun tespit edildiğine dair ortaya atılan iddiaları kati bir dille yalanlıyor ve sorumlularını kınıyoruz''Denildi..

 

MARDİN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ,BULAŞICI HASTALIKLAR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDEN YAPILAN BASIN AÇIKLAMASI:

 

''Son günlerde, Mardin İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Bulaşıcı Hastalıklar Kontrol Programları Şubesinin adı kullanılarak KESKİNOĞLU markası hakkında bizimle hiçbir bağlantısı bulunmayan mesnetsiz iddialar ortaya atılmaktadır.

 

      KESKİNOĞLU markasının üretim tesisleri Manisa Akhisar' da bulunmaktadır. Türkiye'nin diğer bir ucunda bulunan söz konusu markanın üretim çiftliklerinde, Mardin İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Bulaşıcı Hastalıklar Şubesi tarafından inceleme yada test yapılmamıştır. Manisa ili kurumumuzun yetki alanına dahil değildir.

 

     Kurumumuz tarafından halk sağlığını tehdit eden bir durumun tespit edildiğine dair ortaya atılan iddiaları kati bir dille yalanlıyor ve sorumlularını kınıyoruz.

 

     Kamuoyunun bilgisine önemle sunarız.

 

            Sedat SOYSAL

Bulaşıcı Hastalıklar Şube Müdürü

Mardin Halk Sağlığı Müdürlüğü''

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07