MARDİN HALK SAĞLIĞINDAN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİNE 130 BİSİKLET

?Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı? kapsamında Mardin Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 130 adet bisiklet Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ahmet Ağırakçe`ye Teslim edildi.

Mardin 7.03.2016 19:36:50 0
MARDİN HALK SAĞLIĞINDAN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİNE 130 BİSİKLET

“Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” kapsamında Mardin Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından  130 adet bisiklet Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ahmet Ağırakçe'ye Teslim edildi.

Sağlık Bakanlığı’nın ‘Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı’ kapsamında 5. 6. ve 7. sınıflarda seçmeli spor ve fiziki etkinlikler derslerini alan veya bisiklet modülü dersini uygulayan okullara dağıtılan ancak,17.11.2015 tarihli Bakanlık Makamı Oluru ile de bisiklet dağıtımı kapsamı genişletilerek  programa üniversitelern  de dahil edilmesi üzerine,Mardin İl Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Saffet YAVUZ,Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet AĞIRAKÇA, Müdür Yardımcıları ve öğrencilerin katılımı ile Mardin Artuklu Üniversitesi Spor Sahasında düzenlenen törenle 130 adet bisikletin teslimi İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Üniversite Rektörü Prof.Dr.Ahmet Ağırakçe'ye Teslim edildi. Devir-Teslim töreni   toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.


ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor