MARDİN İL MEM SARI; ?SİZE İHTİYACIMIZ VAR!?

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman ŞAHİN, Mardin Kızıltepe?de bulunan Şenyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi, Şenyurt İmam Hatip Ortaokulu, Şenyurt Ortaokulu-İlkokulu ve Hanyeri İlkokulunu ziyaret etti.

Mardin 4.01.2017 12:25:22 0
MARDİN İL MEM  SARI; ?SİZE İHTİYACIMIZ VAR!?

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman ŞAHİN, Mardin Kızıltepe’de bulunan Şenyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi, Şenyurt İmam Hatip Ortaokulu, Şenyurt Ortaokulu-İlkokulu ve Hanyeri İlkokulunu ziyaret etti.

 

 İdareci, öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden SARI, okulları gezip eksiklikler ve genel durum hakkında bilgiler aldı. Okullarda öğretmenlere “Önceliğinizin akademik başarıdan ziyade ahlaklı, vatan millet sevgisini benimsemiş öğrenciler yetiştirmek olmalıdır.” dedi. Ülkemizin eğitime her zamankinden daha fazla önem verdiği bir dönemde olduğumuzu, söyleyen SARI, üstlendiklerin görevin ne kadar önemli ve kutsal bir görev olduğunun bilincinde olmaları gerektiğini dile getirdi.

 

Öğrencilere geleceğin yöneticisi olma, yüksek kariyer yapıp vatana millete hayırlı birey olma gibi hedeflerle çalışmaları gerektiğini, bu açıdan her zaman onlar gibi değerli öğrencilere ihtiyaç duyduklarını vurguladı. İdareci ve öğretmenlere bugüne kadar yaptıkları güzel çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04