MARDİN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ YAKUP SARI GEZİCİ KÜTÜPHANE`Yİ ZİYARET ETTİ

"İnsan Kütüphaneye gidemiyorsa, kütüphane insanın ayağına gelir" ilkesiyle hizmete sunulan gezici kütüphane aracı Artuklu Okay Yaşar Anadolu Lisesi bahçesinde öğrencilerle buluştu. Gezici Kütüphane aracı Mardin İl Millî Eğitim Müdürü Yakup SARI, tarafı

Mardin 1.11.2019 13:26:50 0
MARDİN  İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ  YAKUP SARI GEZİCİ KÜTÜPHANE`Yİ ZİYARET ETTİ


"İnsan Kütüphaneye gidemiyorsa, kütüphane insanın ayağına gelir" ilkesiyle hizmete sunulan gezici kütüphane aracı Artuklu Okay Yaşar Anadolu Lisesi bahçesinde öğrencilerle buluştu. Gezici Kütüphane aracı Mardin  İl Millî Eğitim Müdürü Yakup SARI, tarafından ziyaret edildi.

 

Başarılı olmak istiyorsanız, çok kitap okumalısınız şeklinde konuşan Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, "Mutlaka derslerinize çalışıyorsunuzdur ancak ders dışında da kitap okumayı alışkanlık haline getirmeniz gerekir. Kitap okumanın sayısız yararı vardır. Kitap okuyan kişinin kendine olan güveni oldukça fazladır.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, daha sonra öğrencilere hayalleri ile hedeflerini anlatmalarını istedi. Hayallerin en büyük zenginlik olduğunu ve hayaller olmazsa bir yere varmanın mümkün olmayacağını vurgulayarak; "Hayal kurarken gelecekteki hedeflerinizi belirlemeniz lazım. Hayallerinizin peşinden koşun. Hedefleri olmayanların hayalleri olmayacaktır." şeklinde konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 

 

 


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88