Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Sarı, TDV?na Kurban Bağışında Bulundu

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı İşbirliği ile gerçekleştirilen ?Kurbanını Paylaş-Kardeşinle Yakınlaş? kampanyasına kurban bağışında bulunarak destek oldu.

Mardin 11.08.2018 13:14:03 0
Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Sarı, TDV?na Kurban Bağışında  Bulundu


Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı İşbirliği ile gerçekleştirilen “Kurbanını Paylaş-Kardeşinle Yakınlaş” kampanyasına kurban bağışında bulunarak destek oldu.

 

İl Müftü V. Şadiye Yılmaz ve TDV Mardin Temsilcisi Muhammed Koldemir Yurt içi ve yurt dışında yardıma muhtaç insanlara el uzatılmasına yardımcı olmak amacıyla başlatılan  “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” kampanyasına destek veren Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı’yı makamında ziyaret ettiler.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Sarı, makbuz karşılığında bedelini ödeyerek kurban bağışında bulundu.

 

İl Müftü V. Yılmaz, Kurban hakkında konuşmasına şöyle devam etti; “Kurban toplumda kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu canlı tutar, sosyal adaletin gerçekleşmesine katkıda bulunur. Özellikle et satın alma imkânı hiç bulunmayan veya çok sınırlı olan yoksulların bulunduğu ortamlarda onun bu rolünü daha belirgin biçimde görmek mümkündür. Zengine malını Allah’ın rızâsı, yardımlaşma ve başkalarıyla paylaşma yolunda harcama zevk ve alışkanlığını verir, onu cimrilik hastalığından, dünya malına tutkunluktan kurtarır. Fakirin de varlıklı kullar aracılığıyla Allah’a şükretmesine, dünya nimetinin yeryüzündeki dağılımı konusunda karamsarlık ve düşmanlıktan kendini kurtarmasına ve kendini toplumunun bir üyesi olarak hmesine vesile olur, Allah yaptığınız ve yapacağınız bağışları izzet-i dergahında kabul buyursun inşallah” duasında bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07