MARDİN İL MÜDÜRÜ SARI, REHBER ÖĞRETMENLER İLE SENE BAŞI TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ
Mardin`de Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri il danışma komisyonu sene başı toplantısı Artuklu Aziz Sancar konferans salonunda yapıldı.
Mardin'de Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri il danışma komisyonu sene başı toplantısı Artuklu Aziz Sancar konferans salonunda yapıldı.
Toplantıya Mardin İl Millî Eğitim Müdürü Yakup SARI’nın başkanlığında İlimiz Artuklu, Savur, Yeşilli, Ömerli ve Mazıdağı İlçelerindeki rehber öğretmenlerimiz katıldı.
Toplantıda 2018-2019 eğitim öğretim yılı rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin planlanması ve koordinasyonu, eğitim ortamlarında şiddetin azaltılması ve önlenmesi ile ilgili stratejik eylem planı, bağımlılıkla mücadele çalışmalarının planlanması ve koordinasyonu, ilimizde rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesi amacıyla alınacak önlemler, danışmanlık tedbiri uygulamalarının etkin bir şekilde sürdürülmesi, rehber öğretmenlerin görevlendirilmelerine yönelik iş ve işlemler sağlıklı ebeveyn-çocuk ilişkisi için 0-18 yaş aile eğitimlerinin yaygınlaştırılması ve psikososyal müdahale hizmetlerinin etkin bir şekilde sürdürülmesi konuları görüşüldü.
SARI, ayrıca toplantıda şu hususlara değindi:
“Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetlerinin önemine, el birliği ile öğrencilerimizin gönüllerine girip her zaman onların yanında olmamız gerektiğini söyledi. Ayrıca öğretmenlerimizin sorunlarını dinleyerek sorunların çözümü için çalışacağını aktardı. 2018-2019 eğitim öğretim yılında herkese başarılılar dilerim” dedi.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
-
1
Hilvanlı Öğrencilerin Sinema Heyecanı
-
2
DOĞAN BEKİN; “YİTZHAK KROİZER’İN FİLİSTİNLİLERE YÖNELİK NEFRET SÖYLEMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ”
-
3
KATİL İSRAİL VE İŞBİRLİKÇİSİ ABD SİYAH ÇELENK BIRAKILARAK PROTESTO EDİLDİ
-
4
Aliağa’da Ücretli Otopark Uygulaması Başlıyor
-
5
Başkan Şahin Mamak'ta Öğrencilerle Fidan Dikti
-
6
TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMENİNDEN AÇIKLAMA
-
7
TÜRK-İŞ GENEL BAŞKANI ERGÜN ATALAY'DAN SAVAŞA VE SESSİZLİĞE KARŞI ULUSLARARASI SENDİKALARA ÇAĞRI
-
8
DİKA'dan Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Proje Yazma Eğitimi
-
9
Dişhekimleri Ağız ve Diş Sağlığının Önemine Dikkat Çekti
-
10
ABB’NİN ÖRNEK PROJESİ HPV AŞI UYGULAMASI İÇİN YENİ BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLADI
-
11
Midyat’ta Orman Haftasında Fidanlar Toprakla Buluştu
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74



