Mardin İl Müftüsü Çiçek, Dargeçit`te Trafik Kazasında vefat eden 2 kardeşin Cenaze Merasimine Katıldı

Mardin İl Müftüsü İsmail Çiçek, Dargeçit İlçe Müftüsü Selami Aykul ile birlikte, Dargeçit İlçesinde meydana gelen Trafik kazası sonucu vefat eden iki kardeşin cenaze merasimine katıldı.

Mardin 30.06.2018 13:06:53 0
Mardin  İl Müftüsü  Çiçek, Dargeçit`te Trafik Kazasında vefat eden 2 kardeşin  Cenaze Merasimine Katıldı

Mardin  İl Müftüsü  İsmail Çiçek, Dargeçit İlçe Müftüsü Selami Aykul ile birlikte, Dargeçit İlçesinde meydana gelen Trafik kazası sonucu vefat eden iki kardeşin cenaze merasimine katıldı.

 

Cenaze töreninde konuşma yapan Mardin il Müftüsü İsmail Çiçek,Duygu dolu sözlerine şöyle devam  etti; “Bu gün yaşlı bir babanın, en baba gününden bahsedeyim size. Bir oğlu korucu ötekisi ast subay. İlçenin adı gibi dar bir geçidinde, iki tabut arası iki müftü yürüyoruz. Araçların dahi geçemediği, arşa çeyrek kalan, gökdelen dağlar arası köyde tekbirlerle ilerliyoruz, düşürmeyelim düşmeyelim adına. İki deli kanlı omuzlarda, yaşlı baba yayan, menzilse gitmek istemesek de çok yakın… Seyit olduğu söylenen baba elhamdülillahlarla, Rasülüllah’a salat okuyor. “senin sülalenden ya, sana geliyorlar” deyiveriyor ağlayarak. İsmail’i ile Beşir’ini kurban vermiş, sabrına karşılık cenneti müjde versin Yaradan… Trafik kazası sonrası yan yana göçtükleri ahiret için koyun koyuna yatırıyoruz koçları... Tıpkı küçüklüklerindeki gibi. Dile kolay, biri 26, ötekisi iki eksik. Şimdi baba ocağında artık her ikisi de eksik. Karındaşlar ahretlik oldu ya, geride iki yâr, bir yaşlı ana, bir baba… İşte babaların günlerinden biri daha… Hem de en ağırlarından… İnnâ lillah…” diyerek sözlerini bitirdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 
 

23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88