MARDİN İL MÜFTÜSÜ COŞKUNDAN SGK`YA VEDA ZİYARETİ

5 yıla aşkın süredir Mardin Müftüsü olan Dursun Ali COŞKUN Mersin Müftülüğüne atanması üzerine veda ziyaretlerine başladı. Bu kapsam da ilk ziyaretlerine müftülük binası ile komşu olan Mardin Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünden başladı

Mardin 13.12.2016 11:49:00 0
MARDİN İL MÜFTÜSÜ COŞKUNDAN SGK`YA VEDA ZİYARETİ

Diyanet İşleri Başkanlığının 40'a yakın il müftüsünün tayini ile alakalı kararnameyi ile 5 yıla aşkın süredir Mardin Müftüsü olan Dursun Ali COŞKUN Mersin Müftülüğüne atanması üzerine veda ziyaretlerine başladı. Bu kapsam da ilk ziyaretlerine müftülük binası ile komşu olan Mardin Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünden başladı. Burada Mardin Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdulkerim ŞAHİN ve İl Müdür Yardımcısı Ümit UNAT tarafından karşılandı.

 

Ziyarette, Mardin Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdulkerim ŞAHİN; Mardin Müftüsü olan Dursun Ali COŞKUN’un Mardin'de başarılı bir yöneticilik yaptığını vurgulayarak hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Gerçekleşen veda ziyaretinde Mardin Müftüsü olan Dursun Ali COŞKUN, görev süresi boyunca uyum içinde çalıştıkları Mardin Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdulkerim ŞAHİN’e teşekkür etti.

 

GÜZEL BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRDİK

 

Mardin Müftüsü olan Dursun Ali COŞKUN yaptığı veda konuşmasında şunları kaydetti: "5 yıl Mardin Müftülüğü olarak güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Her hizmetin bir sonu var. Ben hepinize çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum "dedi.

 

Mardin Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdulkerim ŞAHİN ‘’Müftümüzün görev yaptığı süre boyunca Müftümüzün din bilgisinden Mardin halkı olarak çok feyz aldık Sayın Müftümüz il geneli nerde bir taziye olsa katılarak bizimle aynı duyguları yaşadığını ve bizden biri olduğunu gösterdi. Bu hizmetlerinden dolayı Müftümüzden Allah razı olsun diyorum ve bundan sonra görev yapacağı Mersin’ de  hayırlı görevleri yapmasını yüce Allahtan niyaz ediyorum.’’

  

Mardin Müftüsü  Dursun Ali COŞKUN, Abdulkerim ŞAHİN ve İl Müdür Yardımcısı Ümit UNAT ile vedalaşarak kurumdan ayrıldı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00