MARDİN İŞ-KUR `ÇALIŞMA HAYATINDA MİLLİ SEFERBERLİK` TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu arasında imzalanan protokol gereği, ?Çalışma Hayatında Milli Seferberlik? kapsamında Mardin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü yetkil

Mardin 10.02.2017 18:50:54 0
MARDİN İŞ-KUR `ÇALIŞMA HAYATINDA MİLLİ  SEFERBERLİK`  TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu arasında imzalanan protokol gereği, “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” kapsamında Mardin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü yetkilileri, TOBB Mardin üyeleri ile bir araya geldi.

 

Mardin Çalışma ve iş Kurumu Mardin İl Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya İl Müdürü Mehmet Akın ile Müdür Yardımcısı Abdurrahim Yalçın,Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Mahmut DÜNDAR ve Genel Sekreter Ahmet ASLAN katılım sağladılar. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı Mardin ili ve İlçelerin STK'ları Ticaret Sanayi Odası, Nusaybin Ticaret Sanayi Odası,Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası, Kızıltepe Ticaret Borsası ve Nusaybin Ticaret Borsası başkanları katıldı.

 

Düzenlenen toplantıda, “Alın Teriyle, Akıl Teriyle Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” sloganıyla başlatılan çalışmalar kapsamında, İşbaşı Eğitim Programları ve Girişimcilik Eğitimleri başta olmak üzere istihdama katkı sağlayacak projeler görüşüldü.Toplantıyı değerlendiren Mardin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Akın, işgücü piyasalarının en önemli aktörlerinden olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve bağlı odaların, istihdama sundukları katkının yadsınamaz olduğunu, Odaların işsizlikle mücadele ve istihdam konusunda Kurumun en önemli iş ortaklarından olduğuna belirten Akın, “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” kapsamında da odaların en büyük destekçileri olacağına inandığını söyledi.

 

Mehmet Akın “Alın Teriyle, Akıl Teriyle Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” sloganıyla başlatılan faaliyetlerin ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile imzalanan protokolün, çalışma dünyasına, iş gücü piyasalarının taraflarına ve tüm milletimize hayırlı olmasını dilediğini ifade etti.

 

 


42° / 27.9°
  • BIST 100

    10771,36%0,29
  • DOLAR

    32,82% 0,04
  • EURO

    35,04% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2449,21% -1,62
  • Ç. ALTIN

    4004,66% 0,79