Mardin İstasyon Spor 0-0 Nusaybin Belediye Spor

TFF Mardin 1. Amatör liginde, Nusaybin Belediye Spor deplasmanda Mardin İstasyon Spor ile karşılaştı.

Mardin 20.11.2017 15:08:22 0
Mardin İstasyon Spor 0-0 Nusaybin Belediye Spor

TFF Mardin 1. Amatör liginde,   Nusaybin Belediye Spor deplasmanda Mardin İstasyon Spor ile karşılaştı.

 

Kızıltepe ilçe stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren  Nusaybin Belediye Spor, etkin ataklarıyla oyunu rakibe kendi sahasında kabul ettirdi.

Nusaybin Belediye Spor Futbol takımı  ilk yarı çok etkili ataklar geliştirse de,  aradığı golü bir türlü bulamadı. Gol sesinin çıkmadığı maçta ilk yarı 0-0’lık beraberlikle sonuçlandı.

İkinci yarıya da hızlı bir başlangıç yapan Nusaybin Belediye Spor, Mardin İstasyon Spor’u etkili ataklarıyla kendi sahasına adeeta hapsetti.

Müsabakanın son dilimlerine girilirken Nusaybin Belediye Sporun futbolcusu Dicle Toy, sportmenliğe aykırı hareketten dolayı maçın hakemi tarafından kırmızı kart ile cezalandırılarak oyundan uzaklaştırıldı.


Maçı 10 futbolcu ile tamamlayan ve çok iyi futbol sergileyen iNusaybin Belediye Spor ikinci yarıda da geliştirdiği tehlikeli ataklardan gol bulamayınca, Kızıltepe ilçe stadyumundan 1 puanla ayrıldı. Müsabakanın sonunda fNusaybin Belediye Spor futbol takımının   tecrübeli teknik direktörü Edip Çetik maçtan sonra yaptığı açıklamada , maçın başlama düdüğüyle birlikte iyi ve baskın bir oyun sergilediklerini söyledi. Geliştirdikleri ataklardan bir türlü istediği sonucu alamadıklarını belirten tecrübeli teknik direktör, Edip Çetik, 3 puanı hak ettiklerini ancak gol yollarında etkili olamadıklarını vurguladı.


Nusaybin Belediye Spor’un tecrübeli teknik direktörü Çetik, Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL’a, spor ve sporcuya verdiği maddi ve manevi desteklerinden ötürü bir kez daha teşekkürlerini iletti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78