MARDİN İTAFİYE MÜDÜRÜ ASLAN`DAN KAHRAMANCA DAVRANIŞ!

Mardin?de dağlık alanda bulunan boş bir arazide bulunan mağaraya düşerek mahsur kalan üç kişiyi kurtarmak için seferber olan Mardin Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı Artuklu İtfaiye Şube Müdürü Davut Aslan başından aldığı yaraya rağmen gösterdiği fedaka

Mardin 23.10.2016 12:59:52 0
 MARDİN İTAFİYE MÜDÜRÜ ASLAN`DAN KAHRAMANCA DAVRANIŞ!
Mardin’de dağlık alanda bulunan boş bir arazide bulunan mağaraya düşerek mahsur kalan üç kişiyi kurtarmak için seferber olan Mardin Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı Artuklu İtfaiye Şube Müdürü Davut Aslan başından aldığı yaraya rağmen gösterdiği fedakarlıkla çalışmalarına devam ederek mahsur kalanları kurtardı.
 
 
 
Mardin merkez Artuklu ilçesi yeni TOKİ 1453 mevkiindeki dağlık alanda bulunan 40 metre derinlikteki mağaraya düşerek mahsur kalan İlhan A., Süleyman K. ve Behçet A.'nın Jandarmaya haber vermesi üzerine Mardin Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlığı'na bağlı İtfaiye ekipleri ile AFAD seferber oldu.
 
 
Olay yerine gelen İtfaiye  ekipleri ile AFAD mahsur kalanları kurtarmak için çalışma başlatırken kurtarma çalışmasına katılan İtfaiye Şube Müdürü Davut  Aslan, 40 metre derinlikte bulunan mağaraya düşen kşileri kurtarmak için tereddüt etmeden mağaraya indi. Kurtarma çalışması sırasında olayda yaralanan İlhan A.’nın yukarı çekildiği esnasında başındaki kaskı düşen Aslan, başını duvara çarptı. Mağaradan yukarı çekilirken başının duvara çarpması sonucu yaralanan Aslan, ekip arkadaşlarının "Yaralısın çalışmayı bırak" uyarısına rağmen mağarada bulunan 2 kişinin kurtarılması için çalışmaya devam ederek büyük bir fedakarlık örneği gösterdi. 
 
 
Mağarada mahsur kalan 3 kişinin kurtarılmasının ardından ekip arkadaşlarının hastaneye götürdüğü Aslan, ayakta tedavi edilerek taburcu edildi.
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI
HABER:MEMET GÖKBALIK-MARDİN

31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19