MARDİN-İZMİR UÇAK SEFERLERİNİN YENİDEN BAŞLATILMASI İSTENİYOR

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu(MTDF) Genel Başkanı Mehmet Şerif Öter`in basın açıklaması yaparak durdurulan Mardin-İzmir uçak seferlerinin başlatılması yönündeki talebine destek çığ gibi büyüyor.

Mardin 10.06.2019 12:02:07 0
MARDİN-İZMİR UÇAK SEFERLERİNİN YENİDEN BAŞLATILMASI İSTENİYOR

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu(MTDF) Genel Başkanı Mehmet Şerif Öter'in basın açıklaması yaparak durdurulan Mardin-İzmir uçak seferlerinin başlatılması yönündeki talebine destek çığ gibi büyüyor. 

 

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) Başkanı Mehmet Şerif Öter, iptal edilen İzmir ve Mardin arası uçak seferlerinin yeniden başlaması için çağrıda bulunmuş ve yaptığı çağrıya kısa sürede,yurt genelinde yaşayan yüzbinlerce Mardinli çağrıya destek vermişti.

 

MTDF Başkanı Mehmet Şerif Öter yaptığı basın açıklamasında; “Komşu illerimiz olan Şanlıurfa ve Diyarbakır’da böyle bir durum söz konusu değil. İnanıyorum yapılan bu haksız ve yanlış karar yetkililerimiz tarafından gözden geçirilerek ve uçak seferleri eski durumuna getirilecektir. Aksi halde sivil toplum örgütleri olarak demokratik baskımızı ve tepkimizi sonuna kadar göstereceğimizi, gerekirse Mardinliler olarak İzmir ve Mardin havalimanları önünde oturma eylemleri yapmaktan çekinmeyeceğimizi ifade etmek isterim” demişti.

 

Bugün de Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı açıklama yaparak,çağrıya destek verdi.Başkan Tutaşı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

 

''Belediyecilik görevini en iyi şekilde yerine getirmenin yanında vatandaşlarımızın isteklerine de cevap vermeyi kendimize görev edindik. Bu nedenle Hemşehrilerimizin en büyük talepleri arasında yer alan Mardin-İzmir uçak seferlerinin başlamasını önemli buluyoruz. Neredeyse hergün dolu olan seferleri şehrimiz hak ediyor.'' açıklamasında bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

ÖZEL HABER


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00