MARDİN-KIZILTEPE DERNEĞİNDEN ANKARA`DA İHTİYAÇ SAHİBİ MARDİNLİ AİLELERE RAMAZAN PAKETİ DAĞITIMI

Ankara`da faaliyet yürüten Mardin-Kızıltepe ve çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Ankara`da yaşayan ihtiyaç sahibi Mardinli ailelere Ramazan Gıda Paketi yardımında bulundu.

26.05.2017 21:41:49 0
MARDİN-KIZILTEPE DERNEĞİNDEN ANKARA`DA İHTİYAÇ SAHİBİ MARDİNLİ AİLELERE RAMAZAN PAKETİ  DAĞITIMI

 

Ankara'da faaliyet yürüten Mardin-Kızıltepe ve çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Ankara'da yaşayan ihtiyaç sahibi Mardinli ailelere Ramazan Gıda Paketi yardımında bulundu.

 

Mardin-Kızıltepe ve çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez ve Başkan Yardımcısı Edip Öner,daha önceden tespit edilen ve Ankara'da yaşayan Mardinli Ailerin evlerine kadar giderek,Ramazan Gıda Yardımlarını bizzat dağıttıklarını açıkladılar.

 

Ankara'da 100'ün üzerinde aileye  çeşitli gıda malzemelerinin yer aldığı yardım paketleri dağıtılıyor.. Bir aileye Ramazan ayı boyunca yetecek kadar dağıtılan yardım paketlerinde; un, şeker, tuz, zeytinyağı gibi ana gıda malzemeleri yer aldığını belirten Başkan Fahrettin Enez,Ankara'da yaşayan çok sayıda ihtiyaç sahibi ailenin olduğunu söyledi.

Ramazan Gıda Yardımı paketlerini alan ailelerin mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu. 

 

Dernek Başkan yardımcısı Edip Öner ise Ramazan ayının başladığı bu Mübarek Günlerde Ankara'da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere  yardım eli uzattıklarını,Ancak Gıda yardımında bulundukları ailelerin rencide olmaması içine resim çekilmesini istemediklerini ve Ramazan gıda yardım paketlerinin dağıtımının artık Geleneksel hale getirdiklerini belirterek,İmkanlar nispetinde Gıda yardımlarının süreceğini açıkladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00