MARDİN KARADENİZ KARDEŞLİK YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NDEN ÖNEMLİ ZİYARETLER

Mardin`de kurulan Mardin Karadeniz Kardeşlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Mardin`de görev yapan Kamu görevlilerine ziyaretler gerçekleştirerek,Derneğin Kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

2.08.2018 09:49:14 0
 MARDİN KARADENİZ KARDEŞLİK YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NDEN ÖNEMLİ ZİYARETLER

Mardin'de kurulan Mardin Karadeniz Kardeşlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  Yönetim Kurulu üyeleri Mardin'de görev yapan Kamu görevlilerine ziyaretler gerçekleştirerek,Derneğin Kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

 

 

Mardin Karadeniz Kardeşlik yardımlaşma ve Dayanisma dernegi yönetim kurulu   ilk ziyaretini  Mardin Vali yardımcısı Ayhan Yazgan'a yaptı.Daha sonra ise Mardin Valiligi İl Dernekler Müdürlüğünde  Dernekler İl Müdürlüğünde görev yapan  VHKİ  Fatma Işıker 'i ziyaret ederek Dernek  çalışmları hakkında bilgilendirdi. VHKİ Fatma Işıker'e Mardin'de faaliyet yürüten Dernekler ile ilgili fedakarca yaptıkları çalışmalarden ötürü teşekkür eden Dernek Yönetim Kurulu heyeti  Mardin İl Kültür Turizm müdürü  Alaattin Aydin'ı makamında ziyaret ederek,bir süre sohbet etti. 

 

Mardin İl Kültür Turizm müdürü  Alaattin Aydin ziyaret'ten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek,''Tüm Karadenizli Dostları Mardin'e mutlaka bekliyoruz''dedi.

 

Mardin Karadeniz Kardeşlik Yardimlasma ve Dayanişma Dernegi yönetim kurulu  heyeti  kurumsal ziyaretlerinin  2.gününde ilk ziyaretini Mardin'e her geçen gün yeni hizmetler ve projelerle Toplumsal ve ekonomik kalkinmaya büyük katkı sağlayan  DİKA Dicle Kalkinma Ajansi Genel Sekreteri  Yılmaz Altindağ'ı makamında zİyaret ederek görüş alışverİşinde bulundu.

 

Günün ikinci ziyaretini de Kızıltepe Kaymakamı  Ahnet Odabaşı'na geçekleştiren Dernek  heyeti ,Ziyaret'te  Derneğin kuruluş amaci ile ilgili hedefleri hakkinda Kaymakam Ahmet Odabaşı'na bilgi sundu.

 

Kaymakam Ahmet Odabaşı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, sivil toplum kuruluşlarının önemi ve hizmetlerinin Toplumsal anlamda kurumlara çok şey kattigini belirterek Dernek Yönetim Kurulu hayetine çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,50% 0,21
  • EURO

    34,71% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71