MARDİN MASA`DAN VATANDAŞA ACI GÜNÜNDE BÜYÜK DESTEK

Kentin ?Kanatsız Melekleri? olarak bilinen ?mardinmasa? ekipleri vatandaşların cenazelerinde de yanlarında oluyor.

Mardin 14.09.2017 11:02:13 0
MARDİN MASA`DAN  VATANDAŞA  ACI GÜNÜNDE BÜYÜK DESTEK

Kentin “Kanatsız Melekleri” olarak bilinen “mardinmasa” ekipleri vatandaşların cenazelerinde de yanlarında oluyor.

 

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren “mardinmasa” sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Yaptıkları çalışmalar ile kentte herkesin takdirini kazanan “mardinmasa” Mardin halkının zor günlerinde yanlarında olmayı sürdürüyor. Bugüne kadar yedinden yetmişe tüm dezavantajlı grupları kucaklayan bir yapıda çalışmalar yapan “mardinmasa” cenazeleri olan vatandaşları da unutmadı. Ekipler taziyelerini Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman’ın adına gerçekleştirirlerken, Belediyecilik anlamında yapılacak çalışmaları da gerçekleştiriyor.

 

Konu hakkında bilgi veren Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “Belediyemiz kentimizin fiziki yaralarını sarmakla birlikte manevi yaralarını da sarmaktadır” dedi. Bu bağlamda “mardinmasa” ile başarılı çalışmalara imza atıldığına vurgu yapan Yaman, “Kentimizde dar gelirli vatandaşlarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Onların hep yanında olduk. Bunun yanında dezavantajlı olarak tabi ettiğimiz hemşehrilerimizi de unutmayarak onların mutlu olmalarını sağladık. Ayrıca vatandaşlarımızın mutlu günlerinde de yanlarında yer aldık. “mardinmasa” ekiplerimizle gerçekleştirdiğimiz tüm bu çalışmalara yenisini ekledik. Vatandaşlarımızın cenazelerinde ve taziyelerinde de yalnız bırakmadık” diye konuştu.

 

Vali Yaman şöyle devam etti: “Kentimizde yakınlarını kaybeden hemşehrilerimize “mardinmasa” ekipleri olarak destek oluyoruz. Onların acılarını paylaşıyor ve yapabileceklerimizi yapıyoruz. Bu sayede vatandaşlarımızın üzüntülerinin bir nebze olsun azalmasını sağlıyoruz” ifadesiyle sözlerine son verdi. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00