MARDİN MASA VATANDAŞIN AYAĞINA GİDEREK SORUNLARINI DİNLİYOR

Mardin Büyükşehir Belediyesi ?mardinmasa? birimi sosyal sorumluluk projelerini sürdürüyor. Kısa sürede şehirde hayata geçirilen 28 sosyal sorumluluk çalışması ile takdirleri toplayan ?mardinmasa? en zor şartlarda bile vatandaşların arasında yer alıyor.

Mardin 11.11.2018 10:33:06 0
MARDİN MASA VATANDAŞIN AYAĞINA GİDEREK SORUNLARINI DİNLİYOR

Mardin Büyükşehir Belediyesi “mardinmasa” birimi sosyal sorumluluk projelerini sürdürüyor. Kısa sürede şehirde hayata geçirilen 28 sosyal sorumluluk çalışması ile takdirleri toplayan “mardinmasa” en zor şartlarda bile vatandaşların arasında yer alıyor. Bu noktada devam eden Sosyal Riski İzleme ve Önleme Projesi kapsamında yağmur çamur dinlemeden ziyaretlerini yapan ekipler, Mardin halkının istek ve önerilerini de yerine getiriyor.

 

Konu hakkında bilgi veren Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “İlimizde sosyal sorumluluklarımız konusunda ‘mardinmasa’ çalışmalarıyla başarılı bir şekilde çalışıyoruz” dedi. Hava koşullarının zorlaştığı bu dönemde de ekiplerin özveri ile sahada olduğunu anlatan Yaman, “Göreve geldiğimizde her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağımızı belirtmiş ve insan odaklı çalışmaları önceliklerimiz arasına almıştık. Biz gönüllere dokunan bir anlayışla sosyal sorumluluk projelerine önem verdik. 1.5 yılda 28 sosyal projeye can veren “mardinmasa” ile bu misyonumuzu yerine getirdik. Ekiplerimiz gece gündüz demeden  en uzak kırsal mahallelerdeki yaşayan vatandaşlarımızın dahi ellerini sıktı ve evlerine konuk oldu. Yağmurun ve soğuğun olduğu bu günlerde başarılı çalışmalarına devam ettiler” ifadesini kullandı.

 

Yaman sözlerini şöyle sürdürdü: “Birimlerimiz şu anda ilimizin geleceğine önemli katkı verecek olan Sosyal Riski İzleme ve Önleme Projesi’ni başarı ile sürdürmektedir. Bütün ilçelerimizde bütün kırsal mahallelerimizde hanelerin kapıları tek tek çalınarak beklentileri, istek ve önerileri de dinlenmektedir. Şu an Derik ilçesinde çalışmalarını yapan ekiplerimiz en olumsuz hava koşullarında dahi başarı ile yolunda ilerlemektedir. Bu tür çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz”

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00