MARDİN MEM SARI`DAN HALK EĞİTİMİ MÜDÜRLERİNE UYARI

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, Halk Eğitim Müdürleriyle yaptığı toplantıda, 15 Temmuz sürecinin yöre halkına ve eğitime olan etkileri hakkında konuşma yaparak, Halk eğitim merkezlerinde verilecek kursların, bu kurslarda görevlendirilecek olan u

Mardin 14.10.2016 10:43:44 0
MARDİN MEM SARI`DAN HALK EĞİTİMİ MÜDÜRLERİNE UYARI

           Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, Halk Eğitim Müdürleriyle yaptığı toplantıda, 15 Temmuz sürecinin yöre halkına ve eğitime olan etkileri hakkında konuşma yaparak, Halk eğitim merkezlerinde verilecek kursların, bu kurslarda görevlendirilecek olan usta öğreticilerin iyi araştırılması, özenle seçilmesi gerektiği yönünde uyarıda  bulundu.

 

             Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, Mardin Halk Eğitim Merkezinde Halk Eğitim Müdürleriyle sene başı toplantısında bir araya geldi.

 

            Yakup SARI, Halk Eğitim Müdürleriyle yaptığı toplantıda, 15 Temmuz sürecinin yöre halkına ve eğitime olan etkileri hakkında konuşma yaptı. Halk eğitim merkezlerinde verilecek kursların, bu kurslarda görevlendirilecek olan usta öğreticilerin iyi araştırılması, özenle seçilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Mardin’in daha ileriye taşıya bilmek adına bu konulara her zamankinden daha çok önem verilmesi gerektiğini söyleyen SARI, bütün müdürlere bu konularda hassasiyetle çalışmaları gerektiğini söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

            Halk Eğitim Müdürlerine yapacakları yeni çalışmalarda başarılar  dileyen İl Müdürü Sarı,Mardin Halk Eğitim Merkezinden ayrıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:MEMET GÖKBALIK


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88