MARDİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI KÖSEN`DEN ``BERAT KANDİLİ``MESAJI

Ak Parti Mardin`den Milletvekili aday adayı olan Mardinli İş Adamı İbrahim Kösen Berat Kandili dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.

30.04.2018 12:57:32 0
MARDİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI KÖSEN`DEN ``BERAT KANDİLİ``MESAJI

Ak Parti Mardin'den Milletvekili aday adayı olan Mardinli İş Adamı İbrahim Kösen Berat Kandili dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.

 

İbrahim Kösen Mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

''11 Ayın Sultanı mübarek Ramazan ayının habercisi,Ramazan Ayından önceki son kandil gecesi olan Berat Kandili?ne ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Berat gecesi gündelik hayatın akışı içinde bizlere varlığımızı yeniden gözden geçirme, muhasebe ve insanoğluna verilen nimetlere teşekkür etme imkânları kazandıran bir fırsat olarak değerlendirilmelidir.



Mardinimiz  sosyal barışın ve paylaşımın, birliğin, kardeşliğin, en güzelinin yaşandığı Türkiye`ye örnek bir kenttir.Mardin insanımız gelenek ve göreneklerine bağlıdır,yardımlaşma duyguları gelişmiştir.Bizim insanımız böylesi günlerde hep bir arada ve beraber olmayı tercih eder, birbirine sımsıkı sarılır.Berat Gecesinde, kavgalı olanların barışmasını,tüm kötü ve olumsuz düşüncelerin insanlığın beyninden yok olmasını diliyor, günahlarımızın affına vesile olmasını Yüce Rabbimizden diliyoruz. 



Bu duygu ve düşüncelerle başta Türk halkı olmak üzere tüm Türk-İslâm âleminin ve değerli Mardinli  hemşehrilerimin mübarek Berat gecesini kutluyor,ışık ve bereketinden hepimizin istifade etmesini diliyorum.

 

Berat gecemizin gerçek beratlarımıza vesile olmasını,hepimize mübarek Ramazan ayına tertemiz gönüllerle girmeyi nasip etmesini Yüce Allah`tan dilerim. ''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00