MARDİN MİLLETVEKİLİ ADAYI KÖSEN`DEN DİKA GENEL SEKRETERİ ALTINDAĞ`A ZİYARET

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerine az bir süre kala ziyaretlerine hız veren Ak Parti Mardin Milletvekili adayı İbrahim Kösen DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ`ı makamında ziyaret etti.

22.06.2018 21:16:27 0
MARDİN MİLLETVEKİLİ ADAYI  KÖSEN`DEN DİKA GENEL SEKRETERİ ALTINDAĞ`A ZİYARET

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerine az bir süre kala ziyaretlerine hız veren Ak Parti Mardin Milletvekili adayı İbrahim Kösen DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ'ı makamında ziyaret etti.

 

İbrahim Kösen,DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ'ı ziyareti sırasında   yaptığı açıklamada, DİKA'nın bugüne kadar Bölge ve Mardin için yaptığı çalışmaların   büyük öneme sahip olduğunu söylerek,Mardin Turizmine ve Mardin Ekonomisine sağladığı katkılar için DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ'a teşekkür etti.

 

Ak Parti Marin Milletvekili adayı İbrahimKösen'in DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ'a geçekleştirdiği ziyaret sırasında DEKİNSAN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kösen,Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Azad Gürgör de yer aldı. Mardin Turizminin geliştirilmesine yönelik görüş alışverişinin de yapıldığı görüşme çok verimli geçti.

 

Dicle Bölge Kalkınma Ajansının Bölgeye ve Mardin'e önemli katkılar sağladığını belirten çok  ve bundan memnuniyet duyduğunu belirten Ak Parti Mardin Milletvekili adayı İbrahim Kösen  "Ajans bölgeye verdiği hibelerle hem maddi katkı sağladı, hem de bölgeye yatırım yapacak firmalara yaptığı rehberlik çalışmaları ile büyük bir eksikliği giderdi. Sayın Yılmaz Altındağ'ın liderliğinde önemli çalışmalara imza atan Dicle Kalkınma Ajansı ,Bölgenin  kalkınmasına ve istihdamına katkı sağlayan projeleri ile herkesin gönlünde yer aldı   " dedi. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10535,87%2,09
  • DOLAR

    32,28% 0,02
  • EURO

    35,02% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2473,55% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3962,61% 0,35