MARDİN MİLLETVEKİLİ CENGİZ DEMİRKAYA`DAN ESNAF ZİYARETLERİ

Hafta sonunda Midyat ve Ömerli ilçelerinde Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Ak Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya Bugün de Kızıltepe ilçesi Otogarında bulunan Zeytin pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

4.11.2018 13:25:34 0
MARDİN MİLLETVEKİLİ CENGİZ DEMİRKAYA`DAN ESNAF ZİYARETLERİ

 

Hafta sonunda Midyat ve Ömerli ilçelerinde Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Ak Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya Bugün de Kızıltepe ilçesi Otogarında bulunan Zeytin pazarını ziyaret ederek esnaf  ve vatandaşlarla görüştü.

 

Meclis çalışmalarını dışında kalan süreyi Mardin'de geçiren Ak Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demikaya,Halkın içinde halkın yanında olmaya gayret ediyor.Görüştüğü vatandaşların Talep ve önerilerini dinleyen Demirkaya, vatandaşların sorunlarının çözümü konusunda çaba harcadığını belirterek Halkın yanında olmaya gayret sarf ettiğini belirtti.

 

Dün Ak Parti Mardin il başkanı Nihat Eri  ve beraberindeki heyet ile beraber Ak Parti Ömerli ve Midyat  İlçe Başkanlıklarını  ziyaret ederek, teşkilat üyeleri ve dava arkadaşlarım ile  biraraya geldi . Ömerli ve Midyat  ilçelerinde Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Cengiz Demirkaya Esnafın sorınlarını dinleyerek not aldı.

 

Hafta Sonunda Ömerli,Midyat ve Kızıltepe ilçelerinde esnafları ziyaret ederek görüş, öneri ve taleplerini dinleyen  ve Esnafla çay içip sohbet etme imkanı bulan Cengiz Demirkaya, genel ve yerel konularda sohbetler ederek vatandaşların sorularını cevapladı. Projeler ve ülke gündemiyle ilgili görüş ve önerilerini dinledi.
 

Bugün de Kızıltepe ilçesinde Hasta ziyaretrlerinde bulunan Cengiz Demirkaya Kızıltepe ilçesi Otgarında bulunan Zeytin Pazarını ziyaret ederek,Zeytin Pazarında Esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78