MARDİN MİLLETVEKİLİ DEMİRKAYA`DAN ``24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI``MESAJI

AK Parti Mardin Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Cengiz Demirkaya ?24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı? mesajı yayımladı.

25.07.2018 09:49:08 0
MARDİN  MİLLETVEKİLİ DEMİRKAYA`DAN ``24 TEMMUZ  GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI``MESAJI

AK Parti Mardin Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Cengiz Demirkaya ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’ mesajı  yayımladı.

 

Demirkaya mesajında;  ''Hızla gelişen dünyamızda etkililiği ve etkenliği her geçen gün artan basın ve yayın kuruluşları demokrasimizin ayrılmaz bir parçasıdır. Bu kuruluşlarımız dünyamızdaki ve ülkemizdeki gelişmeleri en hızlı ve tarafsız bir şekilde kamuoyunun bilgisine sunmaktadırlar. Zamanımız enformasyon çağıdır. Bilginin toplumumuza ulaştırılmasında aktif rol oynayan basınımızın çalışmalara takdire şayandır dedi.

 

Demirkaya; insanların tarafsız ve doğru habere erişimi, temel haklarından biridir. Demokrasilerin vazgeçilmez unsuru basındır. Özgür, tarafsız ve güçlü bir medya insan hakları ve özgürlüklerin korunması ve yaşatılması adına son derece önemli bir fonksiyonu yerine getirmektedir.  Basınında sansürün kaldırılışının 110. yıl dönümü. Meslek ilkeleri ve iletişim etiği dışında basına yapılacak her türlü sansür demokrasiye vurulmuş bir darbe olacaktır. Bir milletin gelişmişliğinin sembollerinden biri özgür ve nitelikli basın kuruluşlarıdır. Bu nedenle basınımızın çalışmalarını destekliyor onların her zaman yanlarında olacağımızı beyan ediyorum ifadelerine yer verdi.

 

Yazılı,  görsel basında, bizlere doğru haberi en hızlı şekilde ulaştırabilmek adına, büyük bir özveri ile çalışan,  değerli basın mensuplarımızın Basın Bayramını kutluyor, çalışmalarının takdire şayan olduğunun altını çiziyorum''

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA.


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88