MARDİN MİLLETVEKİLİ DEMİRKAYA ``MEVLİT KANDİLİ``MESAJI YAYINLADI

AK Parti Mardin Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Cengiz Demirkaya, ?Mevlit Kandili` münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

7.11.2019 17:27:30 0
MARDİN MİLLETVEKİLİ DEMİRKAYA ``MEVLİT KANDİLİ``MESAJI YAYINLADI

AK Parti Mardin Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Cengiz Demirkaya, ‘Mevlit Kandili' münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
 
Milletvekili Demirkaya, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:


 
Yüce Rabbimizin âlemlere rahmet olarak gönderdiği Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa’nın (sas) bir kez daha mevlidi şerifini idrak edeceğiz. Ümmeti olmakla iftihar ettiğimiz Peygamber Efendimiz (sav),  bize yol gösteren Kitabı ve sünneti sayesinde; cehalet - bilgeliğe, zulüm - iyiliğe dönüşerek kardeşliğin, erdemin, ahde vefanın ve bütün iyi davranışların en güzel örnekleri gözler önüne serilmiştir.


 
Bugün yine kavgalar, bunalımlar, ümitsizlikler, güvensizlikler içinde adaleti ve huzuru arayan dünya ve bölgemiz, Hz. Peygamber efendimizin getirdiği evrensel değerlere her zamankinden daha fazla muhtaçtır. İnsanlığın özlediği bu değerlere ancak Yüce Allah’ın gönderdiği son peygamberine ümmet olmak; onun yolunu takip etmek ve onu örnek almak, onun takdim ettiği değer ve ölçüleri kendi dünyamıza taşımak ve onun şaşmaz rehberliğine sımsıkı sarılmakla mümkün olacaktır.


 
Bu duygu ve düşüncelerle, Mevlit Kandilimizin bütün Müslümanlara huzur getirmesine, kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine ve bütün insanların onurlu bir şekilde yaşamasına vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan temenni eder, tüm Mardinli hemşehrilerimin ve İslam âleminin Mevlit Kandilini kutlarım''dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN.


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00