MARDİN MİLLETVEKİLİ MİROĞLU?NDAN MUHTEŞEM PROJE

Mardin-Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin Ankara Kızılay Sümer Sokakta bulunan Dernek Binasının açılışına katılan DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ ve Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu,Artuklu Haber?e özel açıklamada

29.05.2016 10:12:04 0
MARDİN MİLLETVEKİLİ MİROĞLU?NDAN MUHTEŞEM PROJE

Mardin-Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin Ankara Kızılay Sümer Sokakta bulunan Dernek Binasının açılışına katılan DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ ve Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu,Artuklu Haber’e özel açıklamada bulundu.

Açılış törenin ardından Artuklu Haber’den Abdullah Ortaç’a özel açıklama Yapan DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ile STK’larına yönelik çok önemli bir proje hazırladıklarını ve Önümüzdeki günlerde bu Projeyi hayata geçirmek için kolları sıvayacaklarını belirterek, Proje detayı hakkında bilgiyi Sayın vekilimiz detayları ile açıklayacak’ ‘dedi

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu da yaptığı açıklamada Projeye ilişkin şu açıklamayı yaptı:’’Yılmaz Bey’in söz ettiği Proje şahsen beni çok heyecanlandıran bir proje. Yani Mardinliler adına Türkiye genelinde kurulmuş Tüm Sivil Toplum Kuruluşlarını Mesleki olsun,olmasın,Tüm Sivil Toplum Örgütlerini bir araya getirme ve güç birliği oluşturma düşüncemiz var.

Bu düşünce benim Milletvekili olmadan önce de hayallerimi süsleyen bir projeydi. İnşallah İstanbul’dan başlayarak, Akdeniz kıyı şeridinde yaşayan hemşerilerimizin kurduğu  tüm Dernekleri Sayın Altındağ ile birlikte ziyaret ederek, bir araya getirmek belki bir üst Federasyon, ya da Konfederasyon gibi oluşum içinde yer almalarını sağlamak istiyoruz. Mardinli hemşerilerimizin de bu işe kafa yormalarını istiyor ve bekliyoruz ’’Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04