MARDİN MÜSİAD BAŞKANI KASAP`TAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mardin Şube Başkanı M.Nureddin Kasap, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, ""Medeniyetleri eğitim, eğitimi öğretmenlerimizle oluştururuz.``Dedi.

Mardin 24.11.2016 14:10:46 0
MARDİN MÜSİAD BAŞKANI KASAP`TAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mardin Şube  Başkanı M.Nureddin Kasap, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, ""Medeniyetleri eğitim, eğitimi öğretmenlerimizle oluştururuz.''Dedi.

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mardin Şube Başkanı M.Nureddin Kasap, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.yayımladığı mesajında, Başkan Kasap öğretmenlik mesleğinin kutsallığına dikkat çekti.

 

Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayan M.Nureddin Kasap mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

    Öğretmenlik, insanlık tarihinin maddi bir ölçütü olmayan ölümsüz mesleğidir. Öğretmenlik mesleği, her şeyden önce bir ideal, gaye ve bir hizmet mesleğidir. Toprak altına atılan bir tohumun, onlarca tohum verebilmesi için kendisini feda etmesi gibi, bir öğretmen de hayatını bu anlamlı ve şerefli meslek uğruna adar.

    Sevgi dolu bir öğretmen ışık demektir. Bunun için sevgiyi sunanın, sevgiyi hak etmesi gerekir. En çok sevilen öğretmen, en çok seven öğretmendir. Kendi eksikliğini gören ve onu tamamlayan bir öğretmen, başarıya adaydır.

    Öğretmen bir ayna olmalıdır. Kendisine bakanlar iyiyi, doğruyu, hoşgörüyü, geleceği görmelidir.    Öğretmen bir liderdir. Toplumun içinde olmalı bulunduğu toplumun sosyal ve kültürel hayatına katılmalı, katkı sağlamalı ve yönlendirmelidir.

   Terör saldırılarında ve vazife sırasında kaybettiğimiz şehitler başta olmak üzere, ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet ve mağfiret diliyorum.

    Bu düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar, öğretmenlerimize yaşamları boyunca başarı, sağlık ve mutluluklar dilerim.''Dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:MEMET GÖAKBALIK

 

                                                                                                          


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04