MARDİN ÖZEL İLGİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİNE İDDİALI BAŞLIYOR

Derya Korkmaz yönetimindeki Mardin Özel ilgi Etüt Merkezi 2016-2017 Eğitim ve Öğretim dönemine iddialı başlıyor.

17.09.2016 18:14:42 0
MARDİN ÖZEL İLGİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ  YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİNE İDDİALI BAŞLIYOR

Derya Korkmaz yönetimindeki Mardin Özel ilgi Etüt Merkezi  2016-2017 Eğitim ve Öğretim dönemine iddialı başlıyor.

 

 Etüt Merkezi Kurucu Müdürü Derya Korkmaz, modern çağın yaşam koşulları ve eğitim sistemindeki değişimler, gelişimler, yeni ihtiyaçların ortaya çıkmasına da neden olduğuna dikkat çekerek, bu ihtiyaçlardan biri de etüt merkezleri olduğunu  belirten  Korkmaz  “ Artık tüm il ve ilçelerimizde yeni etüt merkezleri açılıyor. Etüt merkezi öğrencilerin okul öncesi ve okul sonrası zamanlarını en verimli şekilde geçirdikleri merkezdir. Etüt merkezinde öğrenciler derslerini çalışır, ödevlerini yapar.

 

Öğrencilerimize bire bir, koçluk destekli ve başarı odaklı bir program sunuyoruz. . Öğrencilerimize evdeki ders çalışma odasında, nasıl ders çalışması gerektiğini öğreterek, öğrencinin yıl boyunca maksimum verimle ders çalışmasını sağlıyoruz.

 

Değişen ve gelişen teknoloji çağında, gözlemlerimize ve tecrübelerimize dayanarak ve   velilerimizle de yaptığımız görüşmeler sonucunda öğrencilerin yanlış ders çalışmaları, ve ders çalışma alışkanlıklarının olmaması gibi sorunlar yaşadığınızı gördük. Bizler kurum olarak, bu sorunların giderilmesindeki çözüm ortağı oluyoruz.''Dedi.

 

TEOG Sınavında öğrencilerinin önemli başarılar elde etmesi ile dikkatleri çeken Mardin Özel ilgi Etüt Merkezi,2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılında çıtayı yükselterek Öğrencilerinin TEOG sınavında daha üst seviyelerde başarılar elde etmesi için hazırlandıklarını belirten Kurucu Müdür Derye Korkmaz,Her dönem başarılaraının artarak sürdüğünü ve elde edilen başarının asla tesadüf olmadığını belirtti.

 

Mardin'de her öğrencinin Özel İlgi'ye ihtiyacı olduğunu belirten Müdür Korkmaz,Mardinlilerin en çok tercih ettiği Eğitim Merkezlerinin başında geldiklerini belirterek,bunun da sorumluluklarını arttırdığını bu bilinçle de çalışmaları sürdürdüklerini ifade etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:MEMET GÖKBALIK


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,60%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88